home | Nederlands | English | Français
> nieuws
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

Blog - Tweets van de week

U vindt in deze rubriek de tweets van de week: de grappigste, meest interessante of meest intrigerende tweets uit de wielerwereld!

 • Toegevoegd: donderdag 26 mei 2011 om 9:25:00

  De tweets van de week: Nederland aan de macht in de UCI?

  De tweets van de week: Nederland aan de macht in de UCI?Na een afwezigheid van een paar weken zijn de Tweets van de week weer terug met de tweets van de afgelopen twee weken!

  Van de lijst met verdenkingscijfers van de UCI via het parcours van de Giro d'Italia 2011 en de Ronde van Californië le Tour de Californie tot aan de etensgewoonten van Matt Brammeier, alles komt aan bod. Matthew Hayman betreurt het waarschijnlijk dat de wereld niet is vergaan terwijl Robert Gesink Spaans leert.

  Als het aan Stef Clement ligt, zijn binnenkort de Nederlanders aan de macht bij de UCI

  U heeft waarschijnlijk wel het één en ander gelezen over de lijst die de renners die deelnamen aan de Tour de France 2010 klasseerde op basis van een verdenkingscijfer. De Franse sportkrant L'Equipe kreeg deze lijst in handen en pla ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 1637x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: maandag 02 mei 2011 om 23:08:00

  De tweets van de week: tijdrijden in de Ronde van Romandië

  De tweets van de week: tijdrijden in de Ronde van RomandiëVoor deze laatste week van april gaan de Tweets van de week met name over de Ronde van Romandië en de twee tijdritten uit die wedstrijd, een groot evenement waar de hele wereld afgelopen vrijdag naar keek: de bruiloft van William en Kate, en over een ander evenement, een sportief evenement wat binnenkort plaats vindt: de Ronde van Italië. We hebben het ook over de geschoren benen van Geraint Thomas en Sean Weide (BMC Racing Team) legt ons uit waarom de resultaten van de Tour de Gila lang op zich laten wachten. En nog veel meer ...

  Een simpele kijk op fietsen, met Taylor Phinney

  Taylor Phinney (BMC Racing Team) geeft zijn kijk op de proloog van de Ronde van Romandië: vol ervoor gaan, omdraaien, weer vol gas, volhouden zonder te veel je leven te wagen en dan sprinten om het af te maken.
  ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 2803x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: woensdag 27 april 2011 om 0:27:00

  De tweets van de week: Mark Cavendish met stip op één op Twitter

  De tweets van de week: Mark Cavendish met stip op één op TwitterDeze week gaan de Tweets van de week met name over een nieuweling op Twitter. Wanneer een renner als Mark Cavendish (HTC-Highroad) gaat tweeten dan wordt daar natuurlijk op gereageerd!
  We vinden ook zijn ploegmaat Tejay van Garderen die een jeugdvriend terug vindt in Luik en Steven Cozza (Team NetApp) die een ontdekking doet op Twitter. De Tweets worden afgesloten met de nieuwe schoenen van Alex Dowsett en Liz Hatch die zich verbaast over de ziekte van Jérémy Roy !

  Mark Cavendish, wat een binnenkomer!

  Als een renner als Mark Cavendish zich inschrijft op Twitter levert dat veel reacties op!

  Het moet dan ook gezegd worden dat de renner van het Isle of Man meer dan 2 ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | 1 reactie | 6279x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: dinsdag 19 april 2011 om 23:03:00

  De tweets van de week: herrie in de keuken!

  De tweets van de week: herrie in de keuken!Op het programma van de Tweets van de week dit keer een carrière in de reclamewereld tussen Ricco, Steven Cozza die op de groene toer gaat, Daniel Oss die zich niet aan de verkeersregels houdt en een interessant personeelsbeleid bij Katusha ... en nog veel meer!

  Een super chefkok bij Katusha

  Patrick Chassé (commentator wielrennen bij Eurosport Frankrijk) heeft alles in de gaten! Tijdens een bezoekje aan de website van Katusha verbaast de journalist zich over de functie van persvertegenwoordiger bij de Russische ploeg. We zien op de website, in de beschrijving van de werknemers van de ploeg, op de pagina « Press agents », namelijk ... de chefkok van de Katusha ploeg! En ja, waarom ook niet ... je kunt toch koken en je bezig houden met de pers tegelijkertijd? Nou ja, het komt toch vreemd over als je met een biefstukje in de hand uit moet leggen hoe een overwinning tot stand kwam! ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 1571x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: dinsdag 12 april 2011 om 22:48:00

  De tweets van de week: van de Hel van het Noorden tot de eerste stappen van Brent Bookwalter

  De tweets van de week: van de Hel van het Noorden tot de eerste stappen van Brent BookwalterDeze week stond weinig verrassend voor de meeste renners in het teken van Paris-Roubaix. De Tweets van de week zijn dus grotendeels gewijd aan de Hel van het Noorden.

  U zult zien dat sommige renners de druk van de ketel proberen te halen door iets anders te doen, zoals bijvoorbeeld Fabian Cancellara (Team Leopard-Trek) die zich het leven van een buschauffeur inbeeldt of Ted King (Liquigas-Cannondale) die met een no stress gedachte toeleeft naar één van de zwaarste wedstrijden ter wereld en Manuel Quinziato (BMC Racing Team) die niet echt gewend is aan het Franse weerbericht ... en nog veel meer!

  Parijs-Roubaix? Why not?

  Sommige renners level met angst en beven naar de Hel van het Noorden toe, ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 10601x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week| Parijs-Roubaix
 • Toegevoegd: donderdag 07 april 2011 om 8:07:00

  De tweets van de week: Fabian Cancellara kent de Belgische wegen beter dan het adres van zijn website

  De tweets van de week: Fabian Cancellara kent de Belgische wegen beter dan het adres van zijn websiteU heeft wellicht gemerkt dat er geen nieuwe aflevering van de Tweets is geweest afgelopen week. Deze aflevering haalt dus de achterstand in over de voorbije twee weken!

  Deze week in de Tweets van de week staat Fabian Cancellara (Team Leopard-Trek) in de spotlights met zijn nieuwe website, de kosten van de bus van de ploeg en zijn Ronde van Vlaanderen 2011. Robert Gesink (Rabobank) tweet vanaf nu in het Engels terwijl Tejay van Garderen (HTC-Highroad) opnieuw aan de slag moet met de decoratie van zijn appartement.
  Koen de Kort (Skil-Shimano)
  ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 2308x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: dinsdag 22 maart 2011 om 22:59:00

  De Tweets van de week: Fabian Cancellara en Stuart O'Grady vechten om een laken!

  De Tweets van de week: Fabian Cancellara en Stuart O'Grady vechten om een laken!Een nieuwe Tweets van de week al snel na de voorgaande editie want die had wat vertraging opgelopen. Deze week zien we dat Fabian Cancellara en Stuart O'Grady (Team Leopard-Trek) vechten om een laken en dat de jonge Andrew Talansky (Garmin-Cervélo) zich uitlaat over de brief van Pat McQuaid. Kenny van Hummel (Skil-Shimano) leek er met een nieuw fototoestel vandoor te gaan terwijl Cédric Vasseur en Geraint Thomas (Team Sky) het over de langste UCI WorldTour wedstrijd hebben.
  Ben King (Team Radioshack) ten slotte denkt te dromen als hij zijn naam in de resultaten van Nokere Koerse ziet!

  Fabian Cancellara en Stuart O'Grady nog erger dan een getrouwd stel

  Zoals u waarschijnlijk wel w ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 4005x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: vrijdag 18 maart 2011 om 23:30:00

  De tweets van de week: Brajkovic klaagt over de AFLD en het peloton eet geen worst meer

  De tweets van de week: Brajkovic klaagt over de AFLD en het peloton eet geen worst meerDe belangrijkste Tweets van de week (van vorige week eigenlijk) gaan over de nervositeit in Parijs-Nice, de worst van Thomas De Gendt en spraakgestuurde schakelmechanismes met Ted King en Taylor Phinney. Zonder natuurlijk Jani Brajkovic en zijn aanval richting de AFLD te vergeten die zorgden voor een buzz-effect over dopingcontroles.

  Veel later dan gebruikelijk vindt u in dit artikel de meest interessante, grappige en intrigerende Tweets ... De komende week zal ik er zeker voor zorgen dat de Tweets vroeg in de week geplaatst zullen worden!!

  Jani Brajkovic klaagt over de AFLD

  De Tweet van Jani Brajkovic (Team Radioshack) waarin hij klaagde over het feit dat hij al 4 dopingcontroles had ondergaan tijdens Paris-Nice 2011 terwijl zijn ploegmaat Andreas Klöden al aan de 7de toe was, zorgde voor nogal wat buzz! Hi ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 3012x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: woensdag 09 maart 2011 om 8:57:00

  De tweets van de week: Marc Madiot krijgt de volle laag!

  De tweets van de week: Marc Madiot krijgt de volle laag!Een nieuwe editie van de Tweets van de week met Marc Madiot die de volle laag krijgt in het kader van het oortjesverbod terwijl Jonathan Vaughters zich ook verwondert over dit onderwerp. Van renners die van hun fiets houden tot het leven van Froomey en de moeder van Alex Dowsett via de weerdienst van Ben King en Robbie McEwen en vele anderen ...

  Tejay van Garderen zoekt trouwens nog volgens op Twitter!

  Een video van Marc Madiot zorgt voor een buzz effect na het oortjesverbod

  Verschillende renners en ploegleiders hebben een video getweet of geretweet waarin we Marc Madiot (FDJ) zien tijdens een tijdrit. Eén van hen was Kurt-Asle Arvesen (Team Sky) die zich hier als volgt over uit liet : ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 1855x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: donderdag 03 maart 2011 om 20:10:00

  De tweets van de week: als Alex Dowsett verhaaltjes vertelt aan Twitter

  De tweets van de week: als Alex Dowsett verhaaltjes vertelt aan TwitterIn deze vierde editie van de Tweets van de week vertelt Alex Dowsett (Team Sky) een verhaaltje en luistert hij aandachtig naar Davide Appollonio's typisch Italiaanse accent, Koos Moerenhout (Rabobank) bereidt zijn kinderen voor op een profcarrière terwijl Alexander Kolobnev vast komt te zitten in de sneeuw.

  Terwijl Geraint Thomas (Team Sky) genoeg heeft van finishen bergop, vraagt de zoon van Brett Lancaster (Team Garmin-Cervélo) om dezelfde massage als zijn vader en vraagt Greg Henderson (Team Sky) tot hoe laat hij gebruik kan maken van zijn hometrainer.

  Taylor Phinney (BMC Racing Team) ten slotte krijgt met tegenslag te maken terwijl Stef Clement (Rabobank) daarmee klaar is en terug keert naar de competitie!


  Iets later dan gebruikelijk vindt u hieronder de ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 2523x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Vorige pagina (1 - 10) nieuwere artikelen Volgende pagina (21 - 23) oudere artikelen