home | Nederlands | English | Français
> nieuws
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

Blog - Grand Prix d'Isbergues

 • Toegevoegd: zondag 27 september 2015 om 16:35:00

  Video- en fototerugblik op de Grand Prix d'Isbergues 2015

  Video- en fototerugblik op de Grand Prix d'Isbergues 2015Het was vorige week, de voorlaatste wedstrijd van de Coupe de France PMU 2015 vond plaats in en rond Isbergues in het noorden van Frankrijk. De 69ste editie van de Grand Prix d'Isbergues zag verschillende kopgroepjes gevormd worden, maar uiteindelijk werd de wedstrijd beslist in een massasprint en Nacer Bouhanni (Cofidis) bleek de snelste renner te zijn in deze sprint op de finishlijn.

  U heeft wellicht vorige week al de samenvatting gelezen van de Grand Prix d'Isbergues 2015 en u heeft wellicht ook al de foto's van de wedstrijd bekeken begin deze week.

  Als dat niet het geval is kunt u uw terugblik beginnen met de selectie van 107 foto's van de wedstrijd:
  ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 3240x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Grand Prix d'Isbergues| Coupe de France PMU
 • Toegevoegd: zondag 20 september 2015 om 19:07:00

  Grand Prix d'Isbergues 2015: Nacer Bouhanni winnaar en nieuwe leider van het klassement van de Coupe de France PMU!

  Grand Prix d'Isbergues 2015: Nacer Bouhanni winnaar en nieuwe leider van het klassement van de Coupe de France PMU!De 69ste editie van de Grand Prix d'Isbergues vond vandaag plaats onder een stralende zon, met start aan het eind van de ochtend, voor iets meer dan 200 kilometer over de wegen in het noorden van Frankrijk. Terwijl verschillende kopgroepen de koers maakten vandaag, werd de overwinning uiteindelijk beslist in een massasprint en Nacer Bouhanni (Cofidis) wist deze te winnen.

  De renner van de ploeg gebaseerd in het departement Nord, nam hiermee ook de leiding over in het algemeen klassement van de Coupe de France PMU (waarvan de Grand Prix d'Isbergues de voorlaatste wedstrijd was), voor Baptiste Planckaert (Roubaix Lille Métropole) en Pierrick Fédrigo (Bretagne-Séché Environnement) die aan de leiding stond in dit klassement voor deze wedstrijd!

  De samenvatting van de Grand Prix d'Isbergues 2015

  Zonder de laatste winnaar - ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 2099x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Grand Prix d'Isbergues| Coupe de France PMU
 • Toegevoegd: zondag 21 september 2014 om 19:08:00

  Arnaud Démare (FDJ.fr) wint de Grand Prix d'Isbergues 2014, voor de 2de keer op een rij

  Arnaud Démare (FDJ.fr) wint de Grand Prix d'Isbergues 2014, voor de 2de keer op een rijDe Grand Prix d'Isbergues 2014 zag vandaag een kopgroep van 7 renners gevormd worden na een paar kilometers maar, alhoewel Adrien Petit (Cofidis) het lang volhield in de laatste rondjes op het slotcircuit, zagen we het peloton samen komen en werd de overwinning dus wederom beslist in een sprint.

  In dit spelletje had Arnaud Démare (FDJ.fr) in 2013 al getoond dat hij als eerste over de lijn kon komen in Isbergues en dat deed hij wederom vandaag, dit keer in blauw-wit-rood tenue!

  De samenvatting van de Grand Prix d'Isbergues 2014

  Een paar minuten later dan gepland ging de voorlaatste wedstrijd van de Coupe de France PMU van start in de straten van Isbergues met 2 rondjes op een klein circuit en één op een wat groter circuit ten noorden van Isbergues, alvorens de renners begonnen ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 3047x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Grand Prix d'Isbergues
 • Toegevoegd: maandag 23 september 2013 om 23:29:00

  Videoterugblik op de Grand Prix d'Isbergues 2013

  Videoterugblik op de Grand Prix d'Isbergues 2013De Grand Prix d'Isbergues 2013, 67ste editie van deze wedstrijd in het noorden van Frankrijk, werd gisteren gewonnen door Arnaud Démare (FDJ.fr), na een lange ontsnapping, gestart en geëindigd door de Belgische renner Greg van Avermaet (BMC Racing Team) die gezelschap kreeg van Julien Duval (Roubaix-Lille Métropole), Gert Joeaar (Cofidis, solutions crédits), Reidar Borgersen (Joker-Merida) en Théo Vimpère (BigMat-Auber 93).

  Vanavond kunt u op velowire.com in beeld terugblikken op deze wedstrijd die de 15de en voorlaatste wedstrijd vormde van de Coupe de France PMU 2013, die zal eindigen met de Tour de Vendée op 6 oktober aanstaande.


  U heeft gisterenavond al de samenvatting van de Grand Prix d'Isbergues 2013 kunnen lezen en wellicht heeft u laat gisterenavond of vandaag in de l ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 2168x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Grand Prix d'Isbergues| Coupe de France PMU
 • Toegevoegd: zondag 22 september 2013 om 19:13:00

  Arnaud Démare wint de Grand Prix d'Isbergues, voor Degenkolb

  Arnaud Démare wint de Grand Prix d'Isbergues, voor DegenkolbDe Grand Prix d'Isbergues zag vandaag een kopgroep van 5 renners die zich vormde na de start en deze renners bleven de hele dag aan de kop van de koers. In aanloop naar het slotcircuit verloor deze kopgroep vervolgens 2 renners en het overblijvende trio werd uiteindelijk teruggebracht tot één renner in het slotdeel van de wedstrijd. Greg van Avermaet (BMC Racing Team), die ook al aan de basis stond van deze kopgroep, werd uiteindelijk ook teruggepakt door het peloton en de overwinning werd dus beslist in een sprint. Arnaud Démare (FDJ.fr) bleef hierin de winnaar van vorig jaar, John Degenkolb (Team Argos-Shimano), voor en ging dus met de bloemen naar huis vanuit Isbergues!

  De samenvatting van de Grand Prix d'Isbergues 2013

  Even voor de middag ging deze voorlaatste wedstrijd van de Coupe de France PMU van start in de straten van Isbergues met 2 kleine rondjes rondom Isbergues na de werkelijke st ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 4090x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Grand Prix d'Isbergues| Coupe de France PMU