Copyright - © 2002-2024, Thomas Vergouwen

De verschillende objecten (foto's, video's, teksten, enz.) die te vinden zijn op deze site zijn allemaal het exclusief eigendom van Thomas Vergouwen. Indien u een object van deze site wenst te gebruiken dan is dat toegestaan onder de volgende voorwaarden:


  • voor gebruik van foto's als achtergrondafbeelding op uw computer is geen specifieke toestemming vereist (wel dus voor gebruik als achtergrondafbeelding op een website bijvoorbeeld!; het doet mij echter een plezier wanneer u mij even zou kunnen laten weten welke foto u gebruikt en waarom u juist deze foto heeft gekozen. U kunt eventueel ook een reactie achterlaten op de betreffende foto, dat verhoogt de interactiviteit van deze website!!

  • voor niet-commercieel gebruik (i.e. het gebruik van een object door een privé-persoon zonder doelstelling om hier winst uit te halen) van een willekeurig object voor een andere dan hierboven beschreven doelstelling is eveneens gratis mogelijk. Voordat u het object gebruikt dient u echter eerst per e-mail of telefonisch mij hiervan op de hoogte te stellen en te wachten op mijn goedkeuring. Vermeld daarbij welk object u precies wenst te gebruiken, op welke manier u het object wenst te gebruiken en eventuele overige informatie over het gebruik van het object (bijvoorbeeld een beschrijving van uw project ofzo).
    Wanneer ik u toestemming geef voor het gebruik van het object voor het door u omschreven doel, kunt u het object met onmiddellijke ingang en voor een onbepaalde duur gebruiken met de volgende bronvermelding (inclusief link): © Thomas Vergouwen, www.velowire.com

  • commercieel gebruik is uitsluitend mogelijk na overleg en na afspraken over de prijs (afhankelijk van het doel en dergelijke). Neemt u hiervoor alstublieft per e-mail of telefonisch contact met mij op


Ik hoop dat u veel plezier aan deze site beleeft en dat u uw reactie op de site achterlaat!!