home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
nog 19 dagen te gaan tot de start van de Tour de France 2020, bekijk in de ltussentijd de UCI wielerkalender 2019!
RSS |

Aan u de Tour: uw ideeën voor de komende edities van de Tour de France (of Ronde van Spanje of Italië)


 • Tour de France n°21
  De la Haute-Loire à la Savoie, un Tour qui franchira bien des sommets...dans tous les massifs de l'Hexagone, et plus si affinités.
  gestart door Guillaume op zaterdag 25 juli 2020 om 17:51:17 | laatste antwoord van Guillaume op maandag 27 juli 2020 om 11:47:59
  119 keer bekeken | 3 berichtjes

  Tour de France au départ de Nantes
  Au programme, Pyrénées, Massif Central et Alpes
  gestart door Will63 op dinsdag 23 juni 2020 om 10:21:46 | laatste antwoord van maleyss op zaterdag 11 juli 2020 om 22:14:28
  261 keer bekeken | 3 berichtjes

  Un dernier tour réalisé pendant le confinement
  Grand Départ du Poitou-Charentes pour un tour de 3345 km avec un seul grand massif (pas d'Alpes !)
  gestart door Aurélien M. op zondag 31 mei 2020 om 11:53:03 | laatste antwoord van André op dinsdag 09 juni 2020 om 13:54:22
  317 keer bekeken | 2 berichtjes

  Tour de France n°20
  Nouveau parcours, nouvelles idées, pour un parcours différents des précédents
  gestart door Guillaume op woensdag 13 mei 2020 om 22:33:16 | laatste antwoord van Aurélien M. op zondag 07 juni 2020 om 20:14:42
  408 keer bekeken | 4 berichtjes

  nouveau tour de 'dé'confinement !!!
  Grand Départ des Vosges pour un tour de 3375 km avec un seul grand massif (pas de Pyrénées !)
  gestart door Aurélien M. op maandag 18 mei 2020 om 21:32:38 | laatste antwoord van Aurélien M. op zaterdag 30 mei 2020 om 18:19:24
  213 keer bekeken | 3 berichtjes

  Human Fish Gravel Race
  Human fish Gravel is not just a gravel race, it means above all the love of gravel grinding and good socializing. It is a combination of excellent gravel roads and marvelous natural surroundings.
  gestart door Anja Prosen op woensdag 20 mei 2020 om 11:58:06 | laatste antwoord van Anja Prosen op woensdag 20 mei 2020 om 11:58:06
  101 keer bekeken | 1 berichtje

  Una Vuelta Inovadora , le Tour d'Espagne revient aux Canaries
  Nouvelle Vuelta atypique , qui évite tout le Nord y compris les Pyrénées et les Asturies , départ de la capitale de Catalogne direction Andalousie et final aux îles Canaries .
  gestart door Lucho op maandag 11 mei 2020 om 22:59:16 | laatste antwoord van Lucho op maandag 11 mei 2020 om 22:59:16
  127 keer bekeken | 1 berichtje

  Tour de France
  Tdf
  gestart door Max op zondag 03 mei 2020 om 9:24:56 | laatste antwoord van Max op zondag 03 mei 2020 om 9:24:56
  209 keer bekeken | 1 berichtje

  Velowire World Records : TOUR D'EUROPE
  Le plus grand et conséquent parcours jamais conçu sur Velowire ! Record à battre ...
  gestart door bapt77 op woensdag 07 mei 2014 om 9:29:10 | laatste antwoord van Dylan op donderdag 30 april 2020 om 20:45:40
  1757 keer bekeken | 6 berichtjes

  Mon Giro pour le concours du Gruppetto , un parcours pour grimpeurs
  Giro départ de Palermo et qui se termine à Venise , le parcours est assez montagneux , il y aura quand même six étapes , voir sept ( celle de Bergame ) pour les sprinteurs .
  gestart door Lucho op zaterdag 18 april 2020 om 15:41:33 | laatste antwoord van Dylan op donderdag 30 april 2020 om 20:33:44
  234 keer bekeken | 9 berichtjes
   
 • Volgende pagina (11 - 20) oudere Tours
 • Sinds een aantal jaar is www.velowire.com uw referentiesite geworden wat betreft de geruchten over het parcours van de komende editie van de Tour de France.

  Voordat u het parcours van de volgende Tour hier ontdekt of in reactie naar aanleiding van een teleurstelling over het parcours van de Tour de France, zijn verschillende lezers van deze website altijd druk bezig geweest om denkbeeldige parcoursen voor de Tour de France voor te stellen, daarbij regelmatig stuitend op nooit eerder bezochte plaatsen voor de Tour de France en dat op basis van hun eigen definitie van de ideale Tour.

  Naar aanleiding van de verschillende discussies hierover in oktober/november 2011, bevat velowire.com nu een nieuwe rubriek: "Aan u de Tour!", de rubriek die u op dit moment bekijkt en die u de mogelijkheid biedt met anderen van gedachten te wisselen (middels een forum) over uw ideëen over een fictieve Tour de France (ofwel een bepaalde editie, ofwel een parcours wat in theorie dienst zou kunnen doen als één van de komende edities van de Tour de France).

  Het is belangrijk op te merken dat velowire.com niet officieel verbonden is aan Amaury Sport Organisation (ASO), de organisator van de Tour de France en dat dit dus betekent dat de gedachtenwisselingen hier niet bijdragen aan de verrijking van de ideëenvoor de komende edities van de Tour de France van de mensen die zich bij ASO bezighouden met het uitzetten van het parcours ... tenzij één van hen toevallig hier langs komt en een origineel, interessant en realistisch idee vindt ...

  maak een nieuwe Tour aan (nieuw onderwerp)

 • Uiteraard kunt u in deze rubriek niet alleen uw ideëen plaatsen voor een parcours van de Tour de France maar ook voor de Ronde van Spanje of de Ronde van Italië.
  Mocht u niet een volledige Tour willen voorstellen maar alleen een nooit eerder bezochte plaats of klim die ooit deel uit zou kunnen maken van de Tour dan is dat uiteraard mogelijk, ofwel door te antwoorden op een bestaande discussie met een parcours waar deze plaats of klim in opgenomen kan worden of door zelf een nieuwe Tour aan te maken. Zorg er in het laatste geval voor dat uw titel duidelijk aangeeft waar het over gaat.

  De door u geplaatste berichten in deze rubriek kunnen altijd gecensureerd worden. Censuur wordt a posteriori verricht (na publikatie hebben wij het recht uw berichtje te verwijderen of te wijzigen om een deel wat niet door de beugel kan te verwijderen) voor alle berichtjes, met uitzondering van de berichtjes die één of meer link(s) of afbeelding(en) bevatten. In dit geval vindt er censuur a priori plaats, deze berichtjes worden dus niet zichtbaar voor anderen voordat de sitebeheerder deze heeft goedgekeurd.

  Uw berichtjes kunnen worden gecensureerd bijvoorbeeld maar niet uitsluitend als zij rechtstreeks negatief zijn over andere mensen of over een bedrijf, als ze de gebruikelijke omgangsregels op Internet niet respecteren of als één of meer andere gebruikers erom vragen omdat zij uw berichtje te ver vinden gaan. U wordt niet op de hoogte gesteld van eventuele censuur van uw berichtje.

  In het geval van herhaaldelijk misbruikt heeft velowire.com de mogelijkheid u te verbannen van deze rubriek en/of meer in het algemeen van de mogelijkheid om te reageren op deze site, met alle daartoe benodigde middelen. In dat geval zult u op de hoogte worden gesteld van deze beslissing.

  Als u links maar vooral foto's of andere afbeeldingen plaatst aanvaardt u de volledige aansprakelijkheid voor de publicatie hiervan. Op Internet is het auteursrecht namelijk net zo goed geldig als elders en een fotograaf moet dus zijn toestemming geven voor de publicatie van een foto net als de auteur van een afbeelding toestemming moet geven. Als u twijfelt PLAATS DE FOTO OF AFBEELDING DAN NIET om eventuele problemen te voorkomen!

  Voor eventuele rechthebbenden: als u in deze rubriek "Aan u de Tour" een afbeelding aantreft waar u auteursrecht voor heeft of waarop u eventuele andere rechten zou kunnen hebben, laat dat dan per mail weten aan info@velowire.com, daarbij duidelijk aangevend om welke afbeelding het gaat. Als u inderdaad rechten blijkt te hebben op een afbeelding zal velowire.com deze zo snel mogelijk verwijderen in het kader van de gebruikelijke censuurprocedure en zult u daarvan op de hoogte gesteld worden. velowire.com en zijn eigenaar aanvaarden geen enkele verdere aansprakelijkheid voor de publicaties van anderen in deze rubriek.
>> UCI wielerkalender <<