UCI Wielerkalender 2024 | deze kalender op uw site

 • Bent u de organisator van een wielerkoers of de eigenaar of manager van een wielerwebsite of een website op het gebied van sport en vindt u de UCI wielerkalender 2024 interessant?

  De UCI wielerkalender 2024 als White Label product!

  De UCI wielerkalender 2024 als White Label product is wellicht de ideale oplossing voor uw site! De kalender kan op deze manier geïntegreerd worden in uw website in dezelfde vorm als deze hier getoond wordt maar in uw eigen kleuren. Het is daarnaast ook mogelijk een specifieke weergave te bepalen die aan uw specifieke eisen voldoet.

  Interesse?

  Heeft u interesse in het gebruik van de UCI wielerkalender 2024 als White Label product? Neem dan contact met mij op per mail op info@velowire.com of telefonisch op +33.6.32.64.77.22!

  Indien u een mail stuurt, geeft u dan in uw berichtje duidelijk aan voor welke site u gebruik als White Label product in gedachten heeft en op welke manier. Laat gerust ook weten wat uw eventuele specifieke wensen zijn! Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel of met een verzoek om verdere informatie!