home | Nederlands | English | Français
> nieuws
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

Blog - Ploegenpresentaties 2012

Beschrijvingen van de ploegenpresentaties in 2012, met informatie over de renners van de verschillende ploegen, de sponsors, het tenue/shirt en achtergrondinformatie

 • Toegevoegd: woensdag 14 december 2011 om 23:55:00

  De FDJ BigMat 2012 ploeg is gepresenteerd tijdens het fanclub weekend

  De FDJ BigMat 2012 ploeg is gepresenteerd tijdens het fanclub weekendAfgelopen weekend, in Othis, vlakbij het kantoor van Française des Jeux in Moussy-le-Vieux, werd de FDJ BigMat 2012 gepresenteerd tijdens een weekend wat speciaal georganiseerd was voor de fans van de ploeg die lid zijn van de Club des Supporters de la FDJ.

  Een fietstocht op zaterdagmiddag, een gezellige avond met de presentatie van de ploeg voor 2012 op zaterdagavond en een cyclocross (veldrijden) op zondag vormden het programma van dit weekend.

  De fietstocht en het interview met Jérémy Roy

  Zaterdagmiddag, nadat de renners van de FDJ BigMat ploeg 's ochtends al een trainingsrit hadden gedaan in een lus tussen Moussy-le-Vieux en Senlis, stond een fietstocht van 37 kilometer tussen Moussy-le-Vieux, Plailly, Ermenonville, Eve en Othis en vervolgens terugkeer naar Moussy-le-Vieux op het programma voor de fans van de ploeg, die het mogelijk maakte voor de fans om met hun favoriete renners te rijden.

  De perfecte gelegenheid om hun favoriete renners van dichtbij t ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 8302x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Ploegenpresentaties 2012| Hoe is het met Jérémy Roy?
 • Toegevoegd: zondag 20 november 2011 om 16:19:00

  De Team Garmin-Cervélo 2012 ploeg gepresenteerd in Boulder (Colorado) in de Verenigde Staten

  De Team Garmin-Cervélo 2012 ploeg gepresenteerd in Boulder (Colorado) in de Verenigde StatenDonderdagavond werd de Team Garmin-Cervélo ploeg voor 2012 officieel gepresenteerd in het theater van Boulder in de staat Colorado in de Verenigde Staten. 30 renners en 5 ploegleiders vormen volgend jaar de nieuwe ploeg: 10 renners hebben de ploeg verlaten en er zijn 11 renners die hun plaatsen innemen en het aantal renners laten groeien naar het maximum aantal van 30*.

  De last minute toevoeging, Thomas Dekker, geschorst van juli 2009 tot en met juli 2011 vanwege een positieve dopingcontrole, was hoogstwaarshijnlijk de belangrijkste informatie van de avond, naast de al eerder aangekondigde komst van Alex Rasmussen, die 3 dopingcontroles had gemist doordat hij zijn whereabouts slecht bijgehouden had maar die uiteindelijk niet gestraft zal worden vanwege een vormfout.


  Normaal gesproken vinden de ploegenpresentaties altijd in januari plaats, ofwel net voor ofwel net na de Tour Down Under. G ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 6770x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Ploegenpresentaties 2012