home | Nederlands | English | Français
> nieuws
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

Blog - Tweets van de week

U vindt in deze rubriek de tweets van de week: de grappigste, meest interessante of meest intrigerende tweets uit de wielerwereld!

 • Toegevoegd: vrijdag 30 mei 2014 om 12:10:00

  De tweets van de week, speciale Giro editie

  De tweets van de week, speciale Giro editieDe tweets van de week waren altijd een groot succes op velowire.com toen iedere week nog een selectie van de beste Tweets werd geplaatst.

  Na een lange afwezigheid vindt u hieronder een speciale editie in het kader van de Giro d'Italia 2014. De Italiaanse Grote Ronde lijkt namelijk een inspiratiebron te zijn geweest voor verschillende twitter-renners en dat is voor velowire.com natuurlijk een reden om de beste Tweets uit te lichten!

  De Giro d'Italia, da's toch de Ronde van Italië?

  Ja inderdaad, de Giro d'Italia is inderdaad de Ronde van Italië, maar daarom nog niet per sé een Ronde in Italië en dit jaar vertrok deze dus vanuit Ierland, met 3 etappes, één ploegentijdrit en twee gewone etappes. Zoals u weet gaat de Tour de France 2014 trouwens zo ook v ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 6305x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week| Giro d Italia| Giro d'Italia 2014
 • Toegevoegd: zaterdag 22 september 2012 om 15:01:00

  Tweets van de week: call me maybe, de Tour of Hangzhou en de geweigerde nieuwe iPhone

  Tweets van de week: call me maybe, de Tour of Hangzhou en de geweigerde nieuwe iPhoneDeze week in de Tweets van de week bekijken we de meest interessante, grappigste en meest originele Tweets over de periode van 19 augustus tot en met 21 september 2012.

  Het zijn dus eigenlijk zo'n beetje de Tweets van de maand waarin we onder andere het originele filmpje "Call me maybe" van de Orica-GreenEDGE ploeg tijdens de Vuelta a España ontdekken, het wisselende resultaat van de ploegentijdrit in dezelfde ronde en de warmte in de Tour Poitou-Charentes. Zonder natuurlijk de originele namen van renners, de wereldberoemde Tour of Hangzhou, de snelheidsovertredingen, de aanvallen van Alberto Contador en de niet gewenste iPhone 5 te vergeten. En zelfs dan heb ik nog niet alles genoemd!

  Call me maybe met Orica-GreenEDGE

  Op Twitter heeft het " ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | 2 reacties | 2730x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: dinsdag 14 augustus 2012 om 22:18:00

  Tweets van de week: een verstekeling voor Boom, de OS en de Eneco

  Tweets van de week: een verstekeling voor Boom, de OS en de EnecoHet is alweer een paar maanden geleden maar eindelijk zijn de Tweets van de week er weer! Om iedere week een artikel te schrijven met het beste van Twitter in de wereld van de wielersport heb je veel tijd nodig om alle tweets te lezen en een selectie te maken en om dan ook nog eens het artikel te schrijven ... vandaag bekijken we de week in 10 tweets!
  Van Lars Boom en zijn verstekeling in de koffer tot Bernard Hinault gezien door Philippe Gilbert, komen we langs de droom van BMX tijdens de Olympische Spelen en de aansluitproblemen met ... Movistar.

  De verstekeling van Lars Boom

  Lars Boom (Rabobank) was waarschijnlijk op dat moment verre van zeker dat hij een week later de Eneco Tour zou winnen maar toen hij zijn koffer in aan het pakken was zag zijn vriendin, Niké Timmermans, dat de renner van de Nederlandse ploeg een verstekeling mee wilde nemen ... en dat was hun eigen dochter Kee die pe ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | 2 reacties | 4261x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week| Olympische Spelen
 • Toegevoegd: dinsdag 15 november 2011 om 23:09:00

  De Tweets van de week: wielrennen is de enige echte sport

  De Tweets van de week: wielrennen is de enige echte sportIn de Tweets van de week van deze week ontdekken we dankzij Chris Froome (Team Sky) dat de wielersport de enige echte sport is, dat Robert Gesink zijn vrienden mooie plekjes laat zien, dat Michele Acquarone een gebaar maakt naar de renners van de Giro en hoe Filippo Pozzato als een vis in de zee is aan het einde van het seizoen ... onder andere!

  Chris Froome: wielrennen is geen spelletje

  Halverwege de week plaatste Chris Froome, de Zuid-Afrikaanse renner van Team Sky die normaal gesproken zijn ongelofelijke avonturen aan zijn ploegmaten vertelt, een citaat van Jean de Gribaldy, een voormalig Frans wielrenner (uit de jaren '40/'50).
  ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 8704x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: donderdag 03 november 2011 om 23:28:00

  De Tweets van de week: renners in het naseizoen en vampieren bij de UCI

  De Tweets van de week: renners in het naseizoen en vampieren bij de UCIDe Tweets van de week zijn lang weg geweest, maar liefst 2 maanden om precies te zijn ... Vanwege drukte met andere zaken ben ik niet in de gelegenheid geweest om de tweets te verzamelen en ze hier te presenteren. Vandaag zijn de tweets van de week weer terug met onder andere de foto's van Mark Cavendish die te sexy bleken te zijn, de bezigheden van de renners in het naseizoen, buitenlandse renners in de Europese ploegen en de vampieren van de UCI ...

  De te sexy foto's van Mark Cavendish?

  Het wielerseizoen is voorbij en dit is dus de periode waarin de renners op vakantie gaan en profiteren van een beetje rust zonder ook maar één moment hun fiets aan te raken. Eén van hen is Mark Cavendish die op vakantie was met zijn vriendin Peta Todd en haar zoontje (ze hebben overigens tijdens die vakantie ook laten weten dat Mark papa wordt want Peta is wederom zwanger) en wanneer Peta hem even ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | 2 reacties | 5029x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: donderdag 01 september 2011 om 9:11:00

  De roze trui van de Giro d'Italia 2012 vol met Tweets!

  De roze trui van de Giro d'Italia 2012 vol met Tweets!De Giro d'Italia is van de 3 Grote Rondes degene die het beste het nut van Twitter heeft begrepen en de Italiaanse wedstrijd is dus al enkele jaren aanwezig op Twitter. Niet alleen om informatie te geven over de fight for pink, maar ook om tot zeker hoogte meer inspraak in de wedstrijd te geven.

  De meest recente actie via Twitter is de selectie van de meeste originele Tweets die afgedrukt zullen worden op de maglia rosa van de Giro d'Italia 2012.


  Een paar weken geleden had het Twitter account van de Giro d'Italia, @giroditalia, al een wedstrijd georganiseerd om te stemmen voor de beroemdste beklimmingen van de Giro om te besluiten welke er wel of niet deel uit zouden maken van het parcours in 2012, maar vandaag gaat RCS Sport (de organi ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | 2 reacties | 3189x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Giro d Italia| Tweets van de week
 • Toegevoegd: maandag 15 augustus 2011 om 0:44:00

  De tweets van de week: de na-Tour depressie

  De tweets van de week: de na-Tour depressieNa een lange afwezigheid vanwege de Tour de France, zijn de Tweets van de week weer terug! En deze editie is dan ook bijzonder rijkgevuld met de Tweets van de 3 weken na de Tour. We zien onder andere hoe verschillende renners hun terugkeer thuis beleven na de Tour, de toekomstige job van Jérémy Roy, de ongelofelijke snelheid van het Movistar Team, het leeftijdsdilemma van de Garmin-Cervélo ploeg in de Eneco Tour en vele andere!

  De terugkeer van de Tour de France, iedereen beleeft het op z'n eigen manier ...

  Als de Tour de France ten einde loopt is het altijd moeilijk om weer naar de dagelijkse werkelijkheid terug te keren, zowel voor de renners als voor de volgers van de Tou ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | 1 reactie | 6117x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week| Tour de France 2011
 • Toegevoegd: dinsdag 21 juni 2011 om 0:37:00

  De tweets van de week: geef Mark Cavendish weer water!

  De tweets van de week: geef Mark Cavendish weer water!Zoals gebruikelijk in de maand juni waren alle ogen gericht op het Critérium du Dauphiné, test- en trainingsveld voor vele renners in aanloop naar de Tour de France. Op het programma van de Tweets van de week staan dus de Dauphiné, waterproblemen voor Mark Cavendish, felicitaties (of niet) voor Bradley Wiggins, regen tot hevige teleurstelling van David Zabriskie, en nog vele andere onderwerpen ...

  Mark Cavendish heeft water nodig

  Als je voor lange tijd weg bent van huis kan dat voor een renner voor rare problemen zorgen! Dat merkte ook Mark Cavendish (Team HTC-Highroad) toen hij, in Italië, thuis ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 2998x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: zaterdag 11 juni 2011 om 16:17:00

  De tweets van de week: een bug in het kopieerapparaat

  De tweets van de week: een bug in het kopieerapparaatVoor u ziet u een erg verlate editie van de Tweets van de week, van vorige week. Een rijkgevulde editie die ik niet voorbij wilde laten gaan.

  Van het kopieerapparaat met een bug en de eetgewoontes van renners tot het weer wat hen tegen zit, vinden we in deze editie ook de nieuwe waszakken van de Rabobankploeg en een rijke comeback van Alex Dowsett.

  Een kopieerapparaat kan soms ook buggen

  U kent waarschijnlijk mijn mening over de website Cyclism'Actu wel: het betreft voor vrijwel 100% van de artikelen een kopie van artikelen die elders gestolen zijn, in de meeste gevallen zonder vermelding van de bron.

  De houding van de zogenaamde "journalisten" van Cyclism'Actu is dusdanig slecht dat ze zich niet eens meer realiseren dat hun manier van "werken" op zijn onbeleefd te noemen is (een discus ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | 1 reactie | 3605x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Toegevoegd: dinsdag 31 mei 2011 om 22:37:00

  De tweets van de week: iamtedking.com

  De tweets van de week: iamtedking.comOp het programma van de Tweets van de week: een enorme iPhone, verloren fietsen, problemen tussen ploegmaten, acrobatische renners en een lengteprobleem voor Cavendish ... onder andere!

  Peter Sagan: een goede marketeer

  Ted King (Team Liquigas-Cannondale) kan rekenen op de steun van zijn ploegmaat Peter Sagan, die geen gelegenheid onbenut laat om de website van zijn vriend en ploegmaat te promoten, zoals te zien is in de tweet van Ted King deze week: « Steeds als we voorbij iemand rijden die « Hup Ted King » roept, draait hij [Peter Sagan] zich naar me om en zegt « I am Ted King dot com » ».
  ...

  > Lees het vervolg van dit artikel | nog geen reacties | 3272x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week
 • Volgende pagina (11 - 20) oudere artikelen