home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

De tweets van de week: als Alex Dowsett verhaaltjes vertelt aan Twitter

Toegevoegd: donderdag 03 maart 2011 om 20:10:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  De tweets van de week: als Alex Dowsett verhaaltjes vertelt aan TwitterIn deze vierde editie van de Tweets van de week vertelt Alex Dowsett (Team Sky) een verhaaltje en luistert hij aandachtig naar Davide Appollonio's typisch Italiaanse accent, Koos Moerenhout (Rabobank) bereidt zijn kinderen voor op een profcarrière terwijl Alexander Kolobnev vast komt te zitten in de sneeuw.

  Terwijl Geraint Thomas (Team Sky) genoeg heeft van finishen bergop, vraagt de zoon van Brett Lancaster (Team Garmin-Cervélo) om dezelfde massage als zijn vader en vraagt Greg Henderson (Team Sky) tot hoe laat hij gebruik kan maken van zijn hometrainer.

  Taylor Phinney (BMC Racing Team) ten slotte krijgt met tegenslag te maken terwijl Stef Clement (Rabobank) daarmee klaar is en terug keert naar de competitie!


  Iets later dan gebruikelijk vindt u hieronder de Tweets van de week !

  Alex Dowsett vertelt verhaaltjes aan Twitter

  Afgelopen vrijdag besloot Alex Dowsett (Team Sky) een verhaaltje te vertellen aan Twitter. Vanwege de beperking tot 140 tekens paste zijn verhaaltje natuurlijk niet in één berichtje. Voor de Engelse wielrenner bleek dat echter geen probleem te zijn want in 3 berichtjes moest het wel lukken!
  Alex Dowsett - tweet of the week

  Alex Dowsett - tweet of the week

  Alex Dowsett - tweet of the week

  Hum ... geen commentaar! Het leven van een jonge wielrenner blijkt niet altijd over rozen te gaan ...

  Eerder deze week, tijdens de Vuelta a Andalucia, vertelde Dowsett wat zijn ploegmaat Davide Appollonio had verteld over de wedstrijd, met zijn mooie Italiaanse accent:
  Alex Dowsett - tweet of the week

  Alex Dowsett - tweet of the week

  Als u wilt weten hoe dat ongeveer moet hebben geklonken ... bekijk dan mijn interview met Appollonio na winst in de laatste etappe van de Tour du Limousin 2010!

  Koos Moerenhout bereidt zijn kinderen voor op een carrière als profwielrenner

  Met het idee "je kunt er nooit vroeg genoeg mee beginnen" lijkt Koos Moerenhout (Rabobank), voormalig profwielrenner, zijn kinderen voor te bereiden op een toekomstige carrière als profwielrenner!
  Koos Moerenhout - tweet of the week

  Alexander Kolobnev komt vast te zitten in de sneeuw!

  Terwijl de eerste wedstrijden in Europa inmiddels begonnen zijn, kwam Alexander Kolobnev (Katusha Team) volledig vast te zitten in de sneeuw vlakbij de Etna, waar de Giro d'Italia 2011 een etappefinish kent. Denkt u dat zijn roep om hulp beantwoord is en dat iemand hem hout en te eten heeft gebracht? Blijkbaar was de fiets niet het beste transportmiddel ter plaatse ...
  Alexander Kolobnev - tweet of the week

  Alexander Kolobnev - tweet of the week

  The Inner Ring zag andere weersinvloeden in het profpeloton ...
  The Inner Ring - tweet of the week

  Geraint Thomas vraagt om een vlakke etappefinish!

  Tijdens de Giro di Sardegna, leek Geraint Thomas (Team Sky) een beetje spijt te hebben van zijn deelname aan wedstrijden op de baan. De bergop aankomsten van de etappes in deze wedstrijd bevielen hem namelijk zo slecht dat hij besloot de organisatoren te vragen om een vlakke aankomst!
  Geraint Thomas - tweet of the week

  De zoon van Brett Lancaster zou ook wel eens prof kunnen worden!

  Net als de kinderen van Koos Moerenhout zou de 2 jaar oude zoon van Brett Lancaster (Team Garmin-Cervélo) een profwielrenner kunnen worden ... Toen zijn vader thuis van de massagetafel kwam besloot hij namelijk ... zich uit te kleden daarbij aangevend nu is het mijn beurt!
  Brett Lancaster - tweet of the week

  Greg Henderson vraagt zich af tot hoe laat hij kan trainen!

  Na Will Clarke die oog in oog kwam te staan met zijn buren, besluit Greg Henderson (Team Sky) geen risico te willen nemen! Zijn vraag over wanneer het te laat is om op de hometrainer te klimmen werd beantwoord door Mark Renshaw (Team [[HTC-Highroad]]):
  Greg Henderson - tweet of the week

  Mark Renshaw - tweet of the week

  Greg Henderson - tweet of the week

  Tegenslag voor Taylor Phinney en een succesvolle terugkeer in de competitie voor Stef Clement

  Taylor Phinney had een meer dan succesvol jaar vorig jaar toen hij bijvoorbeeld het Wereldkampioenschap onder 23 won, het Amerikaanse nationale tijdritkampioenschap, etappes in verschillende etappekoersen en de uiteindelijke overwinning in Olympia's Tour en Parijs-Roubaix onder 23.

  Het begin van zijn eerste jaar als profwielrenner blijkt iets moeizamer te verlopen ... Na problemen met zijn knie waardoor hij zijn eerste wedstrijd als prof uit moest stellen, kwam hij van de week ten val tijdens zijn training! De jonge Amerikaanse renner was uiteraard teleurgesteld maar maakte ook van de gelegenheid gebruik om zijn volgers op Twitter te herinneren aan iets belangrijks: het dragen van een helm red levens!
  Taylor Phinney - tweet of the week

  Taylor Phinney - tweet of the week

  Laten we hopen dat de rest van zijn eerste jaar als prof er beter uit zal zijn en wellicht zijn eerste profoverwinning op zal leveren!

  Tegelijkertijd keerde Stef Clement terug naar de competitie na 8 maanden afwezigheid. Een ontsteking in zijn rug bracht hem uit de roulatie sinds de Ronde van Californië in mei. De Nederlandse renner was dus erg blij dat hij terugkeerde naar de competitie en liet dat in verschillende tweets weten. Ik heb besloten er één uit te kiezen voor de Tweets van de week aangezien ik toen ik het las dacht ... dat is nog eens echt waar!
  Stef Clement - tweet of the week


  Dat waren ze weer, de Tweets van de afgelopen week!

  Wist u al dat u www.velowire.com ook kunt volgen op Twitter?


  Heeft u zelf Tweets gezien die opgenomen zouden kunnen worden in de Tweets van de week? Stuur ze dan naar tweetsoftheweek@thover.com en wie weet vindt u ze terug in de volgende aflevering van de Tweets van de week!

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > nog geen reacties | 2438x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vier keer zes ?