home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
nog 211 dagen te gaan tot de start van de Tour de France 2021, bekijk in de ltussentijd de UCI wielerkalender 2021!
RSS |

De Tweets van de week: Stefan Denifl flirt met een serveerster

Toegevoegd: woensdag 16 februari 2011 om 1:01:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  De Tweets van de week: Stefan Denifl flirt met een serveersterNa uw positieve reacties op de eerste editie vorige week zijn de Tweets van de week weer terug!

  Van Stefan Denifl (Team Leopard-Trek) die flirte met een serveerster (nou ja, eigenlijk was het andersom!) tot aan de Cobra en de oortjes via wat gebeurt in Qatar blijft in Qatar voor Robert Gesink en Danny Pate die Oscar Freire als bodyboard gebruikt!

  Een week in Tweets ...

  Stefan Denifl (Team Leopard-Trek) flirt met een serveerster

  Afgelopen donderdag, hoogstwaarschijnlijk na zijn trainingsritje (de Oostenrijkse renner van de Luxemburgse ploeg zou eigenlijk meedoen met de Challenge Ciclista a Mallorca maar moest uiteindelijk vanwege een griepje thuis blijven), liet Stefan Denifl op Twitter weten wat er met de serveerster die hem zijn kopje koffie verkocht gebeurd was ... Blijkbaar reageerde zij nogal verrast en Stefan vroeg zich dus terecht af of zijn koffiekeuze zo bijzonder was of dat zij verrast was iemand in wielertenue te zien in de winter! Misschien had ze wel simpelweg een oogje op hem?!
  Stefan Denifl - tweet of the week

  Stefan Denifl - tweet of the week

  De Cobra bijt zichzelf ...

  De informatie die de actualiteiten uit de wielerwereld beheerste in het begin van de week was het gerucht dat Riccardo Riccò zichzelf een bloedtransfusie zou hebben toegediend. Na zijn opname in het ziekenhuis met hoge koorts en onverklaarbare ziekteverschijnselen zou hij dit namelijk aan zijn arts hebben verklaard, daarbij aangevend dat hij zijn bloed had bewaard in zijn koelkast.

  Hoewel het merendeel van de Tweets hierover de Italiaanse renner veroordelen, soms met grote discussies tussen wielerfans (?) tot gevolg, heb ik ervoor gekozen twee Tweets te noemen die op een wat originelere manier op de zaak ingaan.

  Om te beginnen die van de auteur van de interessante blog The Inner Ring die zich hierover in slechts 23 tekens uitlaat door te zeggen De Cobra heeft zichzelf gebeten. Inderdaad, de bijnaam van Riccò is de cobra en de uitdrukking is dus heel toepasselijk in deze context!
  The Inner Ring - tweet of the week

  Naast de Inner Ring liet Mark The Fabricator zich op een wat humoristischere manier hierover uit! Een tijdje terug kondigde de UCI een testprogramma van frames en vorken aan (op termijn staat uitbreiding naar wielen, sturen, zadels en kleding overigens ook al op het programma!!) wat iedere wielrenner met licentie verplicht een goedgekeurde fiets te gebruiken in een officiële wedstrijd (terwijl de fabrikanten tegelijkertijd verplicht worden de kosten van het testprogramma te betalen). Dit programma heeft dus geleid tot een kleine polemiek, al was het alleen maar omdat alle details nog niet bekend lijken te zijn terwijl de verplichtingen ... nu al gelden!

  Na de auto-transfusie van Riccardo Riccò, suggereert Mark The Fabricator dus de oprichting van een testprogramma voor koelkasten en vraagt hij zich meteen hardop af of General Electric hieraan deel zou willen nemen ...
  MrFabricator - tweet of the week

  De oortjes

  De discussie over het recentelijke verbod van gebruik van de oortjes (met uitzondering van de UCI WorldTour) is u ondertussen waarschijnlijk wel bekend ...

  Jakob Fuglsang (Team Leopard-Trek) liet zich hierover uit door te zeggen dat het een stap terug in de tijd is en vroeg zich tegelijkertijd af ... wanneer de renners weer zelf hun binnen- en buitenbanden mee zullen moeten nemen!
  Jakob Fuglsang - tweet of the week

  Koos Moerenhout, voormalig wielrenner die onlangs met "pensioen" ging en zich tegenwoordig bezig houdt met een communicatiefunctie binnen de Rabobank ploeg, heeft het over old school wielrennen en toont daarbij een foto van een frame van één van de renners van de Rabobank ploeg in de Tour of Qatar waarop we een papier zien wat vastgeplakt zit op de buis met daarop de richtingaanwijzigingen van de eerste etappe van de wedstrijd rondom Doha:
  Koos Moerenhout - tweet of the week

  Nog altijd in Qatar liet Robert Gesink (Rabobank) de dag na de laatste etappe laconiek weten wat er gebeurt met de wielen van een renner die ten val komt ... wat gebeurt in Qatar, blijft in Qatar ! (en ik maar denken dat we alleen in de Tour de France maar zeggen wat gebeurt in de Tour, blijft in de Tour)
  Robert Gesink - tweet of the week

  Danny Pate en zijn bodyboard Oscar Freire

  Tijdens de Challenge Ciclista a Mallorca, in de Trofeo Magaluf-Palmanova, vond blijkbaar een grote valpartij plaats waar onder andere Danny Pate van de HTC-Highroad ploeg bij betrokken was. De Amerikaanse renner stelde zijn fans gerust op Twitter door aan te geven dat met hem alles in orde was en gaf daar ook bij aan dat het nog zo gek niet is om Oscar Freire (Rabobank) als bodyboard te gebruiken! Voorzover ik weet heeft hij zijn excuses aangeboden en Freire bedankt voor het ritje ...
  Danny Pate - tweet of the week

  Danny Pate - tweet of the week

  Het is gezellig bij Rabobank!

  In dezelfde wedstrijdreeks liet Carlos Barredo (Rabobank) ons weten dat het gezellig was in zijn ploeg ... toen hij uit de douche kwam ontdekte hij namelijk een grappig tekeningetje op de spiegel!
  Carlos Barredo - tweet of the week


  Dat waren ze weer, de Tweets van de afgelopen week!

  Wist u al dat u www.velowire.com ook kunt volgen op Twitter?


  Heeft u zelf Tweets gezien die opgenomen zouden kunnen worden in de Tweets van de week? Stuur ze dan naar tweetsoftheweek@thover.com en wie weet vindt u ze terug in de volgende aflevering van de Tweets van de week!

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > nog geen reacties | 4695x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is negen plus zeven ?