home | Nederlands | English | Français
> nieuws
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

De tweets van de week: iamtedking.com

Toegevoegd: dinsdag 31 mei 2011 om 22:37:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  De tweets van de week: iamtedking.comOp het programma van de Tweets van de week: een enorme iPhone, verloren fietsen, problemen tussen ploegmaten, acrobatische renners en een lengteprobleem voor Cavendish ... onder andere!

  Peter Sagan: een goede marketeer

  Ted King (Team Liquigas-Cannondale) kan rekenen op de steun van zijn ploegmaat Peter Sagan, die geen gelegenheid onbenut laat om de website van zijn vriend en ploegmaat te promoten, zoals te zien is in de tweet van Ted King deze week: « Steeds als we voorbij iemand rijden die « Hup Ted King » roept, draait hij [Peter Sagan] zich naar me om en zegt « I am Ted King dot com » ».
  Ted King - tweet of the week

  Het is niet altijd een pretje om je kamer te delen met een ploegmaat!

  Althans, dat lijkt het geval te zijn voor Robert Gesink (Rabobank) die een kleine anecdote met ons deelt. Lijkt het u wat om geld bij elkaar te leggen om een zaklamp voor hem te kopen? Het moet gezegd, humor heeft 'ie wel Carlos Barredo!
  Robert Gesink - tweet of the week

  Jesse Sergent, toekomstig acrobaat

  U heeft vast wel iets mee gekregen van het nieuwe modeverschijnsel planking - zich gedragen als een plank - wat momenteel als een lopend vuurtje rondgaat op Facebook! Jesse Sergent (Team Radioshack) hoopt dus maar dat de UCI dit niet gaat verbieden ... Als je ziet wat voor plaatjes dat oplevert zou dat inderdaad jammer zijn!
  Jesse Sergent - tweet of the week

  Een enorme iPhone

  Als wielrenner krijg je nogal wat originele dingen te zien! Deze week verbaasde Fabian Cancellara (Team Leopard-Trek) zich op Twitter bijvoorbeeld over een enorme iPhone die hij voorbij zag komen op het bagagetransport op het vliegveld. Je zult je telefoon maar kwijt zijn ...
  Fabian Cancellara - tweet of the week

  Koen de Kort: volleerd piloot

  Fabian Cancellara was dus aangekomen op zijn bestemming waar hij op zijn baggage wachtte. Mocht uw vlucht nu geannuleerd worden, weet dan dat u kunt rekenen op de Nederlandse renner van de Skil-Shimano ploeg, Koen de Kort, om u naar uw bestemming te brengen ...
  Koen de Kort - tweet of the week

  De grootste fans

  Renners stellen het altijd zeer op prijs als ze aangemoedigd worden door hun fans! Zonder hen zou de sfeer tijdens een etappe helemaal weg zijn en zouden ze nog langer lijken dan ze al zijn. Dat was in ieder geval niet het geval voor Ben King (Team Radioshack) die aangemoedigd werd door zijn #gekkebroerzonderT-shirt. « Again »!
  Ben King - tweet of the week

  Gustav Larsson (Saxo-Bank), tot je niet meer verder kan!

  « Quand on veut on peut » Ook al beloven renners tot het uiterste te gaan, soms kun je eenvoudigweg niet verder, al zou je dat nog zo graag willen ;).
  Gustav Larsson - tweet of the week

  Een fiets alstublieft

  Ted King leek deze week wat problemen te hebben gehad met zijn fiets want deze bleek kwijt te zijn bij aankomst op het vliegveld. Nogal vervelend voor een profwielrenner, zoals Ted doet opmerken door te tweeten « Fietsen is mijn werk, zorg er dus op zijn minst voor dat ik mijn inkomstenbron niet kwijt raak! » naar United Airlines die zijn fiets kwijt geraakt is.
  Ted King - tweet of the week

  Op zoek naar motivatie

  Maar waar zou Alex Dowsett (Team Sky) zijn motivatie hebben verstopt? In zijn tweet liet hij deze week weten: « Ik ben hem niet kwijt, ik heb hem alleen ergens veilig opgeborgen en ik weet niet meer waar ». Laten we voor hem hopen dat hij hem inmiddels teruggevonden heeft!
  Alex Dowsett - tweet of the week

  Jonathan Vaughters niet tevreden

  Zeer tevreden over de resultaten van zijn Team Garmin-Cervélo in de verschillende tijdritten de afgelopen weken (met name met David Millar in de Giro), laat Jonathan Vaughters toch weteen teleurgesteld te zijn dat één van hen hem door zijn neus werd geboord door « de gemene Bradley Wiggins » in de Bayern-Rundfahrt. Je kunt natuurlijk niet alles hebben!
  Jonathan Vaughters - tweet of the week

  Mark Cavendish, moeite met zijn lengte?

  Iedereen weet dat de renner van het Isle of Man niet echt groot is, maar als hij dan ook nog eens een vriendin uitkiest die groter is dan hijzelf, is hij daarmee natuurlijk niet geholpen! Dat blijkt wel uit zijn tweet van zondag waarin hij teleurgesteld laat weten dat hij zijn autostoel naar voren moest verplaatsen nadat zijn vriendin hem gebruikt had. « Mijn ego heeft hiermee een tik gekregen ». Je hebt gelijk Mark!
  Mark Cavendish - tweet of the week

  Mark Cavendish - tweet of the week

  Bijgelovig?

  Kenny de Haes (Omega Pharma-Lotto) deed mee aan de Ronde van België 2011 in de ploeg van Philippe Gilbert die deze Belgische wedstrijd wist te winnen. Blijkbaar is De Haes een beetje bijgelovig want de ochtend voor de voorlaatste etappe laat de Belgische renner weten 10 keer door zijn kader te kruipen, hopende dat hij die avond champagne zal kunnen drinken!
  Kenny de Haes - tweet of the week

  Kenny van Hummel ziet ook alles

  Kenny van Hummel (Skil-Shimano) ziet alles en zo merkt hij op dat zijn Chinese ploegmaat zijn T-shirt binenstebuiten aanheeft ...
  Kenny van Hummel - tweet of the week

  Diezelfde Kenny van Hummel blijkt niet sneller dan zijn schaduw te zijn ... Zoals Stephan van der Zwan van Wielerland.nl opmerkt lieten de Belgische verslaggevers op de site van de Ronde van België 2011 weten dat Van Hummel zijn tanden stuk beet op de tijd van ... Van Hummel tijdens de plroloog van de Belgsische wedstrijd! Jammer dat hij ziochzelf niet heeft kunnen verslaan ...
  Stephan van der Zwan - tweet of the week

  Dat waren ze weer, de Tweets van de afgelopen week!

  Wist u al dat u www.velowire.com ook kunt volgen op Twitter?


  Heeft u zelf Tweets gezien die opgenomen zouden kunnen worden in de Tweets van de week? Stuur ze dan naar tweetsoftheweek@thover.com en wie weet vindt u ze terug in de volgende aflevering van de Tweets van de week!

  dit artikel is geschreven door Marylène Evrard en Thomas Vergouwen

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > nog geen reacties | 3289x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is acht keer vier ?