home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
nog 211 dagen te gaan tot de start van de Tour de France 2021, bekijk in de ltussentijd de UCI wielerkalender 2021!
RSS |

De tweets van de week: herrie in de keuken!

Toegevoegd: dinsdag 19 april 2011 om 23:03:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  De tweets van de week: herrie in de keuken!Op het programma van de Tweets van de week dit keer een carrière in de reclamewereld tussen Ricco, Steven Cozza die op de groene toer gaat, Daniel Oss die zich niet aan de verkeersregels houdt en een interessant personeelsbeleid bij Katusha ... en nog veel meer!

  Een super chefkok bij Katusha

  Patrick Chassé (commentator wielrennen bij Eurosport Frankrijk) heeft alles in de gaten! Tijdens een bezoekje aan de website van Katusha verbaast de journalist zich over de functie van persvertegenwoordiger bij de Russische ploeg. We zien op de website, in de beschrijving van de werknemers van de ploeg, op de pagina « Press agents », namelijk ... de chefkok van de Katusha ploeg! En ja, waarom ook niet ... je kunt toch koken en je bezig houden met de pers tegelijkertijd? Nou ja, het komt toch vreemd over als je met een biefstukje in de hand uit moet leggen hoe een overwinning tot stand kwam!
  Patrick Chassé - tweet of the week

  Katusha press - tweet of the week

  Voorzie in je behoeften voor de bevoorrading

  Nu we het toch over eten hebben ... Matt Brammeier (HTC-Highroad) kan de chefkok op de fiets niet mee nemen en besluit dus zelf zijn bevoorradingszakje voor te bereiden! Je weet maar nooit of je honger krijgt tijdens zo'n etappe! Alleen ... wellicht krijgt de Ierse kampioen problemen met de bevoorrading uit heeft gekozen om deze in zijn shirt te stoppen! Matt, energierepen zijn misschien net zo goed!
  Matt Brammeier - tweet of the week

  Spiegeltje spiegeltje aan de wand ...

  De Quick Step ploeg vindt het jammer het [[UCI Worldtour]] klassement niet aan te voeren maar is blij dat Tom Boonen de eerste plaats inneemt in het klassement van « knapste renner van het peloton ». Je kunt maar ergens de eerste zijn!
  Quick Step - tweet of the week

  Steven Cozza gaat op de groene toer

  De renner van Team NetApp is eigenlijk heel natuurvriendelijk. De fiets of een elektrische auto? Dat is al has been voor hem! Hij gaat er liever vandoor op ... een pony ! Blijft de vraag hoe lang renners erover zouden doen om naar de verschillende wedstrijden te komen als ze zich allemaal op deze manier verplaatsen ...
  Steven Cozza - tweet of the week

  Zuurstof!

  Bergetappes zijn natuurlijk voor iedereen zwaar. Als je geen echte klimmer bent natuurlijk nog een beetje meer en Alex Dowsett (Team Sky) heeft nog een ander probleem gezien: een zuurstofgebrek als hij boven komt want de andere renners die voor hem boven komen zouden alles al opgeademd hebben. Zouden ze in het peloton niet weten wat eerlijk delen is?
  Alex Dowsett - tweet of the week


  Zijn ploegmaat Russel Downing heeft een heel ander probleem in de lucht ... Een wielrenner zit regelmatig in het vliegtuig en er wordt regelmatig gereist met een budgetmaatschappij. Gezien de opmerkingen van verschillende renners de laatste tijd gaat dat niet altijd goed en met name met Ryanair. Reden genoeg voor Downing om de maatschappij om te dopen in mickeymouse airways!
  Russell Downing - tweet of the week

  Een nieuwe carrière in de reclamewereld voor Ricco

  Ricardo Ricco liet deze week weer eens van zich horen met zijn aankondiging terug te willen keren in de wielerwereld. Wij zien hem liever zijn carrière voortzetten in de reclamewereld! Deze week was hij bijvoorbeeld al te zien als het boegbeeld van een fruitdrankje (u heeft vast gezien dat hij staat op het flesje met de « bullshit & cranberry » smaak).
  dimspace - tweet of the week

  Parijs-Roubaix gevaarlijker dan telefoneren in het verkeer!

  Een week later is Paris-Roubaix nog altijd een onderwerp van gesprek ... Daniel Oss (Liquigas-Cannondale) vond dat telefoneren in het verkeer helemaal niet zo gevaarlijk was in vergelijking met de wedstrijd in Noord-Frankrijk. De Hel van het noorden als excuus voor gevaarlijk rijgedrag?
  Daniel Oss - tweet of the week

  Dat waren ze weer, de Tweets van de afgelopen week!

  Wist u al dat u www.velowire.com ook kunt volgen op Twitter?


  Heeft u zelf Tweets gezien die opgenomen zouden kunnen worden in de Tweets van de week? Stuur ze dan naar tweetsoftheweek@thover.com en wie weet vindt u ze terug in de volgende aflevering van de Tweets van de week!

  dit artikel is geschreven door Marylène Evrard en Thomas Vergouwen

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > nog geen reacties | 1501x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee plus vier ?