home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
nog 213 dagen te gaan tot de start van de Tour de France 2021, bekijk in de ltussentijd de UCI wielerkalender 2021!
RSS |

De tweets van de week: Fabian Cancellara kent de Belgische wegen beter dan het adres van zijn website

Toegevoegd: donderdag 07 april 2011 om 8:07:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  De tweets van de week: Fabian Cancellara kent de Belgische wegen beter dan het adres van zijn websiteU heeft wellicht gemerkt dat er geen nieuwe aflevering van de Tweets is geweest afgelopen week. Deze aflevering haalt dus de achterstand in over de voorbije twee weken!

  Deze week in de Tweets van de week staat Fabian Cancellara (Team Leopard-Trek) in de spotlights met zijn nieuwe website, de kosten van de bus van de ploeg en zijn Ronde van Vlaanderen 2011. Robert Gesink (Rabobank) tweet vanaf nu in het Engels terwijl Tejay van Garderen (HTC-Highroad) opnieuw aan de slag moet met de decoratie van zijn appartement.
  Koen de Kort (Skil-Shimano) is op zijn beurt een beetje teleurgesteld over het kleine aantal mensen bij de start van de E3 Prijs Vlaanderen - Harelbeke in België terwijl Alex Dowsett (Team Sky) moederdag viert en Manuel Quinziato hele andere dingen aan zijn moeder vraagt. Jeff Louder (BMC Racing Team) praat ons bij over het leven van een wielrenner.

  Fabian Cancellara en zijn nieuwe website ... en de bus die te duur was!

  Fabian Cancellara (Team Leopard-Trek) was waarschijnlijk apetrots begin vorige week zijn nieuwe website aan te kunnen kondigen. De reclame die hij ervoor maakte ging echter nogal moeizaam want de Zwitserse renner moest maar liefst drie keer opnieuw beginnen voordat hij het juiste adres gaf: fabiancancellara.ch.

  Hij dacht allereerst dat het adres eindigde in .com, maar op het moment dat hij dat adres op Twitter plaatste werkte het nog niet ...
  Fabian Cancellara - tweet of the week

  hij ging verder met de Zwitserse versie maar toen was er weer een streepje teveel ... en dat adres werkte ook nog niet op het moment dat Spartacus deze Tweet plaatste ...
  Fabian Cancellara - tweet of the week

  Eindelijk kregen we dan het juiste adres te zien!
  Fabian Cancellara - tweet of the week

  Het reclamebureau waar de renner mee samenwerkt heeft in de tussentijd de andere twee domeinnamen ook gekocht en geactiveerd, maar Fabian dacht wellicht dat hij deze namen niet zou kunnen betalen ... hij stond namelijk op het punt om te ontdekken hoeveel een volle tank van de bus van Team Leopard-Trek kost!
  Fabian Cancellara - tweet of the week


  De Zwitserse renner beleefde vervolgens een nogal drukke periode, met name als grote favoriet van de Ronde van Vlaanderen 2011. De druk liep zo hoog op dat het zelfs op de zenuwen werkte van Chad Beyer van BMC Racing Team, die niet eens mee deed aan deze wedstrijd in België!
  Chad Beyer - tweet of the week

  Anderen hadden een antwoord wat zowel simpel als ontegenzeglijk juist was op de vraag hoe iemand Spartacus zou kunnen verslaan! Gerard Vroomen, de Nederlandse oprichter van Cervélo (die net als ik gestudeerd heeft aan de Technische Universiteit Eindhoven), bijvoorbeeld:
  Gerard Vroomen - tweet of the week

  In de Ronde van Vlaanderen 2011 moest Fabian Cancellara het uiteindelijk met de 3de plaats doen, achter Nick Nuyens en Sylvain Chavanel. Teleurgesteld met zijn derde plaats liet de Zwitserse renner zijn menselijke kant zie die sommigen al helemaal weggecijferd hadden bij hem. De Tweet met het geluksengeltje was daar een onderdeel van ... hij kwam maar een beetje te kort bij de finish ...
  Fabian Cancellara - tweet of the week

  D'r is niemand!

  Het was nog niet de Ronde van Vlaanderen maar ik de E3 Prijs Vlaanderen-Harelbeke was Koen de Kort (Skil-Shimano) enigszins verbaasd over het weinige publiek wat de renners opwachtte bij de start van de wedstrijd ... en dan te weten dat dat een week later in Brugge nog een graadje erger zou zijn!
  Koen de Kort - tweet of the week

  English please !

  Robert Gesink (Rabobank) tweette tot op heden in het Nederlands. Geen probleem voor mij maar onder zijn bijna 29.000 volgers zaten er hoogstwaarschijnlijk wel een paar die er niet veel van begrepen ... Toen hij dus overstapte op het Engels waren er uiteraard anderen die het niet meer konden volgen en op klachten daarover antwoordde Robert als volgt ...
  Robert Gesink - tweet of the week

  Moederdag

  In Engeland viel Moederdag dit jaar op zondag 3 april. Zoals u in een vorige aflevering van de Tweets van de week heeft kunnen ontdekken is Alex Dowsett (Team Sky) nogal een moederskindje. Niet verrassend dus dat zijn moeder zich afvroeg wat de plannen waren voor Moederdag! Het antwoord beviel haar wellicht echter niet zo goed ...
  Alex Dowsett - tweet of the week

  De volgende dag ontdekten we trouwens hoe goed dat antwoord bevallen was ...
  Alex Dowsett - tweet of the week

  Tegelijkertijd deed Manuel Quinziato (BMC Racing Team) iets heel anders met zijn moeder: een trainingsrit die ... nogal productief was!
  Manuel Quinziato - tweet of the week

  Het leven van een wielrenner gezien door Jeff Louder

  Heeft u zich weleens afgevraagd waar het leven van een profwielrenner uit bestaat? Vraag me niet langer deze vraag te stellen aan de volgende renner die ik ga interviewen ... Jeff Louder (BMC Racing Team) geeft spontaan antwoord op deze vraag! Maar wat deden ze dan zo'n 15 jaar geleden bijvoorbeeld???
  Jeff Louder - tweet of the week

  Wellicht hielden ze zich bezig met dingen die sommige renners van Team Sky op dit moment bezig houden: uitzoeken waar je compressieproducten nog meer voor kunt gebruiken. Volgens Peter Kennaugh zijn deze perfect om een bankoverval mee te doen!
  Peter Kennaugh - tweet of the week

  Tejay van Garderen (Team HTC-Highroad) heeft iets heel anders te doen: na zijn bietendieet moet hij helemaal opnieuw beginnen met de muren van zijn appartement verven!
  Tejay van Garderen - tweet of the week

  Dat waren ze weer, de Tweets van de afgelopen week!

  Wist u al dat u www.velowire.com ook kunt volgen op Twitter?


  Heeft u zelf Tweets gezien die opgenomen zouden kunnen worden in de Tweets van de week? Stuur ze dan naar tweetsoftheweek@thover.com en wie weet vindt u ze terug in de volgende aflevering van de Tweets van de week!

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > nog geen reacties | 2183x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is één plus zeven ?