home | Nederlands | English | Français
> nieuws
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

De tweets van de week: van de Hel van het Noorden tot de eerste stappen van Brent Bookwalter

Toegevoegd: dinsdag 12 april 2011 om 22:48:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  De tweets van de week: van de Hel van het Noorden tot de eerste stappen van Brent BookwalterDeze week stond weinig verrassend voor de meeste renners in het teken van Paris-Roubaix. De Tweets van de week zijn dus grotendeels gewijd aan de Hel van het Noorden.

  U zult zien dat sommige renners de druk van de ketel proberen te halen door iets anders te doen, zoals bijvoorbeeld Fabian Cancellara (Team Leopard-Trek) die zich het leven van een buschauffeur inbeeldt of Ted King (Liquigas-Cannondale) die met een no stress gedachte toeleeft naar één van de zwaarste wedstrijden ter wereld en Manuel Quinziato (BMC Racing Team) die niet echt gewend is aan het Franse weerbericht ... en nog veel meer!

  Parijs-Roubaix? Why not?

  Sommige renners level met angst en beven naar de Hel van het Noorden toe, anderen (zoals bijvoorbeeld Mark Cavendish!) raken er helemaal opgewonden van en anderen ... voelen helemaal niks! Eén ding is zeker, Ted King raakt niet snel gestresst en dat zien we terug in zijn tweet.
  Ted King - tweet of the week

  Ja, toegegeven, Compiègne is waarschijnlijk moeilijker om uit te spreken. Gelukkig bleek dat hij toch begrepen heeft dat de start daar plaats vond!

  Een onverwachte carrièreswitch

  Wie dacht dat Fabian Cancellara gestresst was? Hij zelf niet in ieder geval (in ieder geval enkele dagen voor de wedstrijd, tijdens de verkenningsritten van het parcours nog niet). En dat zien we terug in zijn test als chauffeur van de bus van Team Leopard-Trek. Zou Fabian nu al denken aan zijn carrière na de wielersport?
  Leopard-Trek - tweet of the week

  Wat voor weer wordt het?

  Het hele seizoen houdt het weer de renners natuurlijk bezig. En voor belangrijke wedstrijden als Paris-Roubaix waar het weer een belangrijke factor is natuurlijk nog meer. Manuel Quinziato lijkt echter wat problemen te hebben met het Franse weerbericht, om precies te zijn met de dagen van de week!
  Manuel Quinziato - tweet of the week

  Heureusement que Levi Leipheimer (Team Radioshack) était là pour remettre les jours dans l'ordre !
  Levi Leipheimer - tweet of the week

  Manuel Quinziato - tweet of the week

  Quelle chance d'être coureur cycliste !

  Paris-Roubaix is één van die wedstrijden die voor kinderen tot de verbeelding spreekt en hen tot verbazende uitspraken kan laten komen! De besmeurde gezichten die de moeheid uitstralen bij binnenkomst in het Vélodrome, het publiek wat de naam van de renners schreeuwt ... Dat soort dingen waren het echter niet wat voor het zoontje van Robbie McEwen zorgde voor jaloesie ten opzichte van de renners!
  Robbie McEwen - tweet of the week

  Als je moet doen met wat je hebt!

  Het is niet altijd makkelijk om het leven in de bus van de ploegen te organiseren. Ook al zijn deze dusdanig uitgerust om de reis zo goed mogelijk te doen verlopen voor de renners, toch moeten ze maar zien hoe ze zich organiseren met wat de ruimte die tot hun beschikking staat! Dat doen de renners van Radioshack dus bijvoorbeeld ook, zoals we zien met Jesse Sergent en Sam Bewley.
  Jesse Sergent - tweet of the week

  Sam Bewley - tweet of the week

  Niet iedereen houdt van roze!

  Een klassement winnen en een trui dragen is natuurlijk altijd leuk. Nou ja, dan moet de kleur ervan je natuurlijk ook maar net bevallen ... Dat is niet het geval voor Simon Geschke (Skil-Shimano), winnaar van de (roze) leiderstrui van het bergklassement in het Circuit de la Sarthe. Kom op Simon, in een roze trui zie je goed hoe bruin je bent!
  Simon Geschke - tweet of the week

  Als Brent Bookwalter leert lopen ...

  Een wielrenner die aan het wandelen slaat levert soms originele taferelen op! Brent Bookwalter ontdekt hoe het is om te lopen en verbaast zich over de trage snelheid waarmee je je te voet verplaatst ...
  Brent Bookwalter - tweet of the week

  Dat waren ze weer, de Tweets van de afgelopen week!

  Wist u al dat u www.velowire.com ook kunt volgen op Twitter?


  Heeft u zelf Tweets gezien die opgenomen zouden kunnen worden in de Tweets van de week? Stuur ze dan naar tweetsoftheweek@thover.com en wie weet vindt u ze terug in de volgende aflevering van de Tweets van de week!

  dit artikel is geschreven door Marylène Evrard en Thomas Vergouwen

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > nog geen reacties | 10634x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Tweets van de week| Parijs-Roubaix | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is negen plus negen ?