maandag 23 september 2013 om 23u29

De Grand Prix d'Isbergues 2013, 67ste editie van deze wedstrijd in het noorden van Frankrijk, werd gisteren gewonnen door Arnaud Démare (FDJ.fr), na een lange ontsnapping, gestart en geëindigd door de Belgische renner Greg van Avermaet (BMC Racing Team) die gezelschap kreeg van Julien Duval (Roubaix-Lille Métropole), Gert Joeaar (Cofidis, solutions crédits), Reidar Borgersen (Joker-Merida) en Théo Vimpère (BigMat-Auber 93).

Vanavond kunt u op velowire.com in beeld terugblikken op deze wedstrijd die de 15de en voorlaatste wedstrijd vormde van de Coupe de France PMU 2013, die zal eindigen met de Tour de Vendée op 6 oktober aanstaande.


U heeft gisterenavond al de samenvatting van de Grand Prix d'Isbergues 2013 kunnen lezen en wellicht heeft u laat gisterenavond of vandaag in de loop van de dag ook de foto's al gevonden.

Als dat niet het geval is kunt u uw terugblik beginnen met de selectie van 153 foto's van de wedstrijd:
>> De foto's van de Grand Prix d'Isbergues 2013.

Vervolgens kunt u een korte videosamenvatting bekijken van de wedstrijd, gevolgd door de interviews door Daniel Mangeas van Arnaud Démare (FDJ.fr), winnaar van de wedstrijd, en van Bryan Coquard (Europcar), de nieuwe leider van de Coupe de France PMU 2013 na de voorlaatste wedstrijd! (aan het eind van het filmpje)

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 2306x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Grand Prix d'Isbergues | Coupe de France

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vier plus zeven ?