zondag 15 maart 2015 om 00u04

Vanaf 12u31 gaan de 106 overblijvende renners van Paris-Nice 2015 (de 73ste editie van de Race naar de zon) één voor één van start met de beklimming van de Col d'Eze in de afsluitende tijdrit van de wedstrijd, met start in Nice.

In dit artikel vindt u de startvolgorde en -tijden van alle renners.


De eerste renners gaan iedere minuut van start, terwijl de 10 best geplaatste renners in het algemeen klassement iedere 2 minuten zullen starten.

De eerste renner die van start gaat is Stijn Vandenbergh (Etixx-QuickStep) die zijn kopman Michal Kwiatkowski de hele week heeft geholpen. De Belgische renner start om 12u31 voor een individuele krachtsinspanning op een parcours van 9,5 kilometer. De laatste renner die van start gaat is natuurlijk de renner die de gele trui pakte met zijn etappeoverwinning in Nice gisteren, de Franse renner Tony Gallopin (Lotto-Belisol).

Hier vindt u de startvolgorde en -tijden voor de individuele tijrdrit van Paris-Nice 2015:

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 3785x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Parijs-Nice | Parijs-Nice 2015

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is negen plus acht ?