home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

Iedereen voor Maxime Bouet met de 'Supporters de Max'!

Toegevoegd: dinsdag 26 juni 2012 om 1:04:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  Iedereen voor Maxime Bouet met de 'Supporters de Max'!U kent hoogstwaarschijnlijk wel Maxime Bouet (AG2R La Mondiale), de jonge Franse renner die op 25 jarige leeftijd alweer zijn 4de Tour de France gaat beleven vanaf zaterdag in Luik (zie hier het parcours van de Tour de France 2012).

  Maar kent u ook de "Supporters de Max", twee jonge gasten die volledig fan zijn van de lange blonde renner van de ploeg uit Chambéry? Als u ze niet kent dan kunt u hen leren kennen in dit artikel en als u ze al kent kunt u dit zien als een uitnodiging om u bij hen te voegen tijdens de Tour de France 2012 om Max aan te moedigen op de wegen van de Tour!

  De Supporters de Max

  Het is een verhaal van twee jonge gasten, Valentin Jacquemet en Alexandre Maingot die elkaar van vroeger kenden maar die elkaar uit het oog verloren waren. Maxime BouetDankzij Maxime Bouet en zijn deelname aan de 6 Daagse van Grenoble hervonden zij elkaar weer en rolden ze eigenlijk als vanzelf in het maken van humoristische filmpjes rondom hun idool, Maxime Bouet, in juli 2010!

  Een vriendschapsband ontstond met de renner afkomstig uit Belley in de Ain en tegenwoordig vinden we regelmatig dit duo super-fans bij de wedstrijden -met name in de Rhône-Alpes- waar Maxime aanwezig is. De filmpjes gemaakt door Alexandre en Valentin zijn altijd volledig geïmproviseerd en gemaakt met een gezonde dosis humor en zo zijn deze filmpjes dus altijd leuk vermaak, terwijl ze ook een goede gelegenheid zijn om Maxime Bouet aan mensen te leren kennen en voor Alexandre en Valentin een mogelijkheid om hun waardering te tonen voor Max.

  Tijdens de proloog van het Critérium du Dauphiné 2012 in Grenoble heb ik hen opgezocht om zo wat meer te weten te komen over de oorsprong van supportersdemax.com en om te vragen aan de geïnteresseerde zelf wat hij er van vindt.

  In dit filmpje vinden we de grote klassiekers van de Supporters de Max met onder andere de reden waarom ze gekozen hebben voor Maxime Bouet (Yaroslav Popovych was te lang en dat paste niet op de bijpassende shirts ... en het was ook nog eens te moeilijk uit te spreken!), "on se fait la bise, comme sur les grands plateaux" en als bonus een schouderdans ...

  Rendez-vous tijdens de Tour de France 2012

  Maxime Bouet is dus geselecteerd om voor de 4de maal mee te doen aan de Tour de France en de Supporters de Max vinden u dus graag terug tijdens de Tour de France 2012!

  Na al een mini reclamecaravaan te hebben georganiseerd voor Maxime Bouet tijdens de Tour de France 2010, zetten ze in 2011 een echte flashmob op, op het parcours van de laatste tijdrit rondom Grenoble de dag voor de finish in Parijs. Nog nooit eerder werd één renner zo aangemoedigd over een afstand van een paar honderd meter ... wat zouden de Supporters de Max dit jaar voor de Tour in petto hebben? Daar horen we waarschijnlijk zeer binnenkort meer over op supportersdemax.com

  Hieronder kunt u het filmpje bekijken van de flashmob tijdens de Tour de France 2011:

  De archieven van de Supporters de Max

  En om de filmpjes van de Supporters de Max allemaal te bekijken kunt u terecht in het archief van supportersdemax.com.

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > nog geen reacties | 1933x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Critérium du Dauphiné 2012 | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is één keer acht ?