woensdag 09 november 2011 om 00u49

Ter gelegenheid van de prijsuitreiking van de Coupe de France PMU 2011, georganiseerd door de Ligue Nationale de Cyclisme en die u heeft kunnen herbeleven in het artikel Tony Gallopin (Cofidis, le crédit en ligne) ontving de trofee van de Coupe de France ... in het Hippodrome van Vincennes!, waren verschillende renners aanwezig, met name om hun prijs in ontvangst te nemen of handtekeningen uit te delen. Velowire.com maakte van de gelegenheid gebruik om een aantal van hen te interviewen: Thibaut Pinot (FDJ), Arthur Vichot (FDJ), Sébastien Minard (AG2R La Mondiale), Romain Feillu (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) en Steve Chainel (FDJ) namen plaats voor de camera om terug te blikken op hun seizoen 2011 met blijheid, teleurstelling en blessures ...

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


Thibaut Pinot (FDJ): « Het is belangrijk om te winnen »

De jonge Franse klimmer, die we in de trui van beste klimmer zagen in de Rhône Alpes Isère Tour 2011, blikt terug op zijn mooie seizoen 2011 en met name op het Critérium du Dauphiné, zijn doel van het jaar ... Verder kijkt hij vooruit op het komende seizoen met de wens om zijn eerste Grote Tour te rijden.

Interview Thibaut Pinot (FDJ)

Arthur Vichot (FDJ): « Het is altijd spannend om samen met Thibaut Pinot te rijden »

Zoals gebruikelijk beantwoordde de renner van FDJ de vragen van velowire.com - en van Jérémy Roy ( ! ) – met humor. De winnaar van de Tour du Doubs 2011 blikt terug op de Ardennenklassiekers, heeft het over zijn fan club in Australië en ook over zijn favoriete films!

Interview Arthur Vichot (FDJ)

Sébastien Minard (AG2R-La Mondiale): « Ik hoop op een goede prestatie in de Ronde van Vlaanderen »

De wielrenner van de AG2R La Mondiale ploeg, slachtoffer van drie belangrijke valpartijen dit jaar, heeft zijn seizoen op 10 augustus jongstleden al moeten beëindigen. Weinig verrassend kijkt Sébastien Minard dus liever vooruit, met als belangrijkste doel de Vlaamse klassiekers!

Interview Sébastien Minard (AG2R La Mondiale)

Romain Feillu (Vacansoleil – DCM Pro Cycling Team ): « Ik ben net niet sterk genoeg om de strijd aan te gaan met de beste sprinters »

Romain Feillu blikt voor velowire.com terug op zijn seizoen en met name op de Wereldkampioenschappen van Kopenhagen en de klassiekers van het einde van het seizoen.

Interview Romain Feillu (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team)

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


Steve Chainel (FDJ): « Ik kan nog winnen in het seizoen veldrijden »

Steve Chainel, slachtoffer van een virus na Paris-Roubaix, heeft zijn wegseizoen niet volledig uitgereden. De renner van de FDJ ploeg blikt voor velowire.com terug op deze moeilijke periode en kijkt vooruit op het veldrijden seizoen.

Interview Steve Chainel (FDJ)

De foto's van de prijsuitreiking van de Coupe de France PMU 2011

Na deze interviews te hebben bekeken kunt u een blik werpen op de foto's van de prijsuitreiking van de Coupe de France PMU 2011 in het Hippodrome van Vincennes!

En u kunt natuurlijk nog altijd deze avond herbeleven in beeld en geluid in het artikel Tony Gallopin (Cofidis, le crédit en ligne) ontving de trofee van de Coupe de France ... in het Hippodrome van Vincennes!

Deze interviews zijn gemaakt door Thomas Djezzane en Thomas Vergouwen

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 2087x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Coupe de France

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is acht plus vijf ?