woensdag 04 oktober 2006 om 23u25

Het NOS Journaal van 20.00 uur vanavond kwam met schokkend nieuws ... de politie van het Brabantse Kaatsheuvel is op zoek naar een vermist meisje ...

Het betreft de verdwijning van Roodkapje uit het sprookjesbos in De Efteling! Daar waar zij normaal gesproken voor het huis van grootmoeder staat te wachten om binnen gelaten te worden is zij sinds woensdagochtend 4 oktober ineens verdwenen!!

De Efteling heeft aangifte gedaan bij de politie en haar directeur Olaf Vugts zegt: "We kunnen op deze dierendag wel grappen dat ze door de boze wolf is opgeslokt, of dat ze voor de start van de Kinderboekenweek bij de kabouters is gaan voorlezen, maar eigenlijk vinden we het heel vervelend. We gaan ervan uit dat Roodkapje na sluiting van het park is weggehaald, omdat het onmogelijk is om zoiets te doen als het park open is."

Alhoewel De Efteling uitgaat van een grap is Roodkapje met geweld van haar sokkel getrokken en is haar klompje blijven staan ... er is dus sowieso schade aan het sprookjesfiguur ... ook schijnt De Efteling gechanteerd te worden om het beeld terug te krijgen.

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

1 reactie | 505x bekeken

dit artikel is geplaatst in:

Reacties

Er zijn 1 reacties!
  1. Ha die Thomas! Na al je reacties op ons reis-blog zal ik eerst maar eens een berichtje op jouw blog plaatsen! Bedankt voor je vrolijke commentaar en ik ben benieuwd naar je toekomstige Blog-entries! Groeten @vvin (Edwin:-)

    | Edwin | donderdag 05 oktober 2006 om 19u03

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is negen keer twee ?