home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
nog 212 dagen te gaan tot de start van de Tour de France 2021, bekijk in de ltussentijd de UCI wielerkalender 2021!
RSS |

David Zabriskie op zijn best ... met DZ Nuts

Toegevoegd: maandag 05 januari 2009 om 23:57:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  David Zabriskie op zijn best ... met DZ NutsDe wielrenner David (Dave) Zabriskie, van de ploeg Garmin-Slipstream en ook bekend onder de bijnaam DZ, verkoopt onder de naam DZ Nuts een product wat de huid van het zitvlak op de fiets beschermt. En dat doet 'ie op een behoorlijk originele manier ...

  Naast de serieuze uitleg van DZ die op de website van het product zegt dat Proper MAINTAINTANANCE of the perineal area is essential during high level training and racing. Nothing can ruin stage race success faster than an infected saddle sore. of in netjes Nederlands Goed onderhoud van het zitvlak is essentieel tijdens trainingen en wedstrijden op hoog niveau. Er is niets wat kansen op succes sneller kan bederven dan een ontsteking., komt hij ook op een behoorlijk originele manier terug op de site.
  Dave Zabriskie @ Varese 2008
  De Amerikaanse renner, derde in de tijdrit tijdens de Wereldkampioenschappen in Varese 2008 (zie foto), prijst in 6 filmpjes op YouTube de zalf voor de broekzeem aan. In elk filmpje zie je hem in een andere rol, steeds in een wielertenue in de kleuren van DZ Nuts met soms een extra kledingstuk waarmee hij perfect de betreffende rol kan spelen.

  Dave does business

  In dit eerste filmpje speelt Dave een zakenman met een bloesje over zijn wielertenue. In een telefoongesprek zegt hij dat duidelijk aan klanten uitgelegd moet worden dat het product (hij heeft het hoogstwaarschijnlijk over DZ Nuts) niet eetbaar is ... inderdaad, lekker zal het waarschijnlijk niet smaken!

  Captain America

  In dit filmpje praat Dave tegen een Captain America pop (zie dit artikel op Wikipedia voor een beschrijving van dit stripfiguurtje) en hij zegt hem dat terwijl Captain America de wereld beschermd, het aan hem (Dave) is om people's junk (sorry, dat komt onvertaald beter over ;-) te beschermen.

  The boardroom

  Terwijl een aantal "medewerkers" discussie voert over de hoeveelheid en de plaats waar het product aangebracht moet worden komt Dave de directiekamer binnen en -na een groepsgevoel gecreëerd te hebben- legt hij uit dat het gewoon allemaal op de verpakking staat uitgelegd.

  Swami Dave

  Swâmi betekent spiritueel leider in het Sanskriet en in dit filmpje zie we Dave dus zijn zadel aanbidden terwijl hij wat pinda's (nuts) eet.

  Daddy Dave

  Hier zien we Dave met een baby en we horen hem aan zijn vrouw vragen of ze weet waar de luiercrème ligt. Haar antwoord is niet echt te verstaan maar Dave is natuurlijk blij dat hij een tube DZ Nuts bij de hand heeft ... de baby is ook helemaal blij, maar aan het eind van het filmpje is er toch nog even een waarschuwing te zien dat het niet aangeraden wordt DZ Nuts te gebruiken in geval van luieruitslag ...

  The fireplace

  Waarschijnlijk het origineelste filmpje van allemaal ... we zien Dave hier met een kamerjas voor de open haard en hij legt uit hoe hij erbij gekomen is DZ Nuts uit te vinden. Volgens hem zijn zijn strakke wielerbroeken (tights) nu freedom wear geworden ...

  Ik zal dit filmpje hier niet verder beschrijven ... bekijkt u het zelf maar ...

  Wat vindt u het leukste filmpje? En wat vindt u van deze manier van communicatie rondom een dergelijk product?

  De humor houdt trouwens niet op bij deze filmpjes: op de website wordt niet alleen DZ Nuts verkocht maar ook T-shirts en wieleroutfits ... misschien verkopen ze zelfs wel meer heren-T-shirts met de tekst Lube 'em or lose 'em. en dames-T-shirts met de tekst Official Applicator. dan het product zelf ;-).

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > nog geen reacties | 3241x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Marketing| Wielrennen algemeen (m.u.v. Tour de France) | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is negen keer vijf ?