dinsdag 12 oktober 2021 om 00u08

Terwijl u gisterenavond hier al kon lezen dat Le Coq Sportif de Tour de France via een klein deurtje verlaat kondigde Amaury Sport Organisation (A.S.O.) vandaag aan dat de nieuwe sponsor en leverancier van de verschillende leiderstruien van de Tour de France, van de Tour de France Femmes avec Zwift en van de Etape du Tour Santini Cycling Wear zal zijn.

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


Santini in de Grande Boucle .. na eerder al de Ronde van Spanje te hebben voorzien van leiderstruien

Vanaf 2022 en voor minimaal 5 jaar (tot en met 2026 dus), zal Santini Cycling Wear de leiders van de verschillende klassementen van de Tour de France en van de Tour de France Femmes avec Zwift van hun leiderstruien voorzien. Het Italiaanse bedrijf neemt zo de plaats in die Le Coq Sportif bezette sinds 2012.

Al langer sponsor van A.S.O. voor andere wedstrijden, Monica Santini, CEO van de onderneming, liet weten dat "Dit akkoord is anders dan de andere sponsorschappen die ons bedrijf heeft getekend in meer dan 50 jaar activiteit in de wereld van de professionele wielersport".

De CEO, dochter van Pietro Santini die het familiebedrijf opzette in 1965, voegde daar aan toe: "Het ondertekenen van dit akkoord is een emotioneel moment geworden voor ons en we zijn dan ook heel blij dit sponsorschap van de Tour de France nu aan te mogen kondigen. Hiermee onderstrepen we de evolutie van onze relatie met A.S.O. die begon met het sponsoren van de Vuelta en vervolgens met de Deutschland Tour. We voegen vandaag aan deze lijst de belangrijkste wedstrijd van de internationale wielerkalender toe."

De reactie van Yann Le Moënner, Algemeen Directeur van A.S.O.

In een reactie op deze aankondiging liet Yann Le Moënner weten: "Wij zijn blij en trots om Santini te mogen verwelkomen in het universum van de Tour de France. Een nieuw hoofdstuk in het boek van de leiderstruien van de Grande Boucle zal nu geschreven worden dankzij dit historische merk van wielerkleding. Het merk zal professionele producten leveren met een creatief design aan de elite van de wereld van de wielersport maar ook aan regelmatige amateurrenners die wederom in grote aantallen aanwezig zullen zijn in alle wedstrijden die georganiseerd worden door A.S.O.".

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


Pietro Santini: het leveren van de gele trui van de Tour de France, een echte wijding!

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 7891x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2022 | Marketing

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is negen keer twee ?