home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

Het parcours van de Classic Loire Atlantique en Cholet-Pays de Loire 2016 op Google Maps

Toegevoegd: donderdag 17 maart 2016 om 23:03:00
 • < Blog | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati | printer friendly version

  Het parcours van de Classic Loire Atlantique en Cholet-Pays de Loire 2016 op Google MapsNa Paris-Nice vorige week en in hetzelfde weekend als Milaan-Sanremo vinden dit weekend zoals gebruikelijk twee Franse eendagskoersen plaats: de Classic Loire Atlantique op zaterdag en Cholet-Pays de Loire op zondag, respectievelijk de 2de en de 3de wedstrijd van de Coupe de France PMU kalender na de Grand Prix La Marseillaise.


  In dit artikel vindt u alle details over deze twee wedstrijden: de Classic Loire Atlantique, die plaats vindt rondom La Haye-Fouassière, op zo'n vijftien kilometer ten zuid-oosten van Nantes, en Cholet-Pays de Loire die een lusje maakt rondom Cholet.

  Dit weekend zal velowire.com aanwezig zijn bij deze twee wedstrijden en u kunt dus dit weekend op deze website alle details, foto's en de resultaten terug vinden!


  Het parcours van deze twee wedstrijden is vrijwel identiek aan dat van vorig jaar (dat van Cholet-Pays de Loire is enigszins gewijzigd). Weinig verrassingen dus hieronder maar een handige herinnering van het precieze parcours.

  De kaart met het parcours van de Classic Loire Atlantique 2016 op Google Maps/Google Earth

  Wat betreft de Classic Loire Atlantique verandert er dus niets: zoals gebruikelijk vindt de wedstrijd plaats in de vorm van 11 rondjes op een circuit van 16,8 kilometer. Net als vorig jaar ligt de kilometer 0 van de koers in Saint-Fiacre, ter hoogte van het bord "La Métairie".

  Met start en finish in de Boulevard Bernard Verlynde in La Haye-Fouassière, doorkruist de koers de gemeenten Maisdon-sur-Sèvre, Château-Thébaud, Saint-Fiacre-sur-Maine en Vertou over een totale afstand van 182,8 kilometer.

  De wedstrijd gaat van start om 12u25 en zal finishen rond 17u05. Bekijk het tijd- en routeschema.

  Aangezien de dubbele vorige winnaar, Alexis Gougeard (AG2R La Mondiale), er dit jaar niet bij zal zijn zullen we zaterdag aan het eind van de middag zien wie hem op zal volgen!

  Hieronder vindt u het profiel en het parcours van deze wedstrijd op Google Maps. Klik op de afbeeldingen om deze te openen.
  Het profiel van de Classic Loire Atlantique 2016 De kaart met het parcours van de Classic Loire Atlantique 2016 op Google Maps

  Classic Loire Atlantique 2016

  [X] Close

  >> Download het KML bestandje met het parcours van de Classic Loire Atlantique 2016 om het parcours in Google Earth te bekijken

  De kaart met het parcours van Cholet-Pays de Loire 2016 op Google Maps/Google Earth

  Het parcours van de derde wedstrijd van de Coupe de France PMU 2016 is enigszins gewijzigd ten opzichte van vorig jaar en heeft nu een lengte van 210 km (vergeleken met de 208 in 2015, 206 in 2013 en 2014 en 199 in 2012) en de hellingen voor de Challenge des 10 bosses (de 10 hellingen challenge) zijn ook enigszins gewijzigd (de Côte de la Croix Baron wordt nu maar één keer beklommen in plaats van twee keer en de Côte d'Andrezé is toegevoegd als vervanging daarvan). De belangrijkste hellingen zijn nog altijd de eerste helling, de Côte du Cimetière, en de voorlaatste (nummer 9), de Côte de la Tessoualle. De bevoorradingszone bevindt zich in Saint-Florent-le-Vieil.

  Hieronder vindt u het tijd- en routeschema, het profiel en het parcours op Google Maps van Cholet-Pays de Loire 2016. Klik op de afbeeldingen om deze te openen.
  Het tijd- en routeschema van Cholet-Pays de Loire 2016 Het profiel van Cholet-Pays de Loire 2016 De kaart met het parcours van Cholet-Pays de Loire 2016 op Google Maps

  Cholet-Pays de Loire 2016

  [X] Close

  Cholet-Pays de Loire 2016

  [X] Close


  >> Download het KML bestandje met het parcours van Cholet-Pays de Loire 2016 om het parcours in Google Earth te bekijken

  door Thomas Vergouwen
  Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

  > 1 reactie | 3222x bekeken

  dit artikel is geplaatst in: Classic Loire Atlantique| Cholet-Pays de Loire| Coupe de France PMU| Open Street Maps/Google Maps/Google Earth | deel op Facebook | delicious | twitter | Google | technorati

Reacties

Er zijn 1 reacties!
 1. bonsoir toute l'équipe de France de coureurs du tour de France 2016....je vous souhaites de bonnes journées de repos et d'entrainements pour tres bien ètres en formes pour ce fameux tour de France.2016.....cars ,dans 3 mois,c'est le grand jour.....aller ,je vous envois mes amitiés...sarrians.le 18.03.2016.a:18.h.38.28......lb.

  | bauso | vrijdag 18 maart 2016 om 18:40:00

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee plus zeven ?