zondag 26 april 2015 om 21u33

Een week geleden hebben de renners behoorlijk wat kilometers afgelegd op de ribins - de gedeeltelijk versteende zandweggetjes - van de Tro Bro Léon 2015, 32ste editie van de wedstrijd die vaak vergeleken wordt met Parijs-Roubaix en die daarom de bijnaam van de Hel van het Westen draagt.

U heeft wellicht vorige week al de samenvatting van de wedstrijd gelezen en misschien heeft u zelfs al de foto's bekeken.

In dit artikel blikken we terug, in beeld en geluid, op deze geweldige wedstrijd tussen land en zee in Bretagne, om zo de videobeelden en de fotorubriek van de Tro Bro Léon 2015 met u te delen!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De videosamenvatting van de Tro Bro Léon 2015

Laten we beginnen met de samenvatting van de wedstrijd in video. U ziet hierin de verschillende landschappen die de koers voorschotelt aan het peloton na de start in Lannilis, met de eerste kopgroep die al snel teruggepakt werd en de grote kopgroep van de dag en de achtervolgingsgroep die de koers vorm hebben gegeven.

De Tro Bro Léon 2015 gezien vanaf de fiets - door Jérémy Roy

Jérémy Roy (FDJ) had wederom een camera op zijn fiets en hij heeft dus een filmpje van de koers inside op YouTube gedeeld. Deze andere kijk op de wedstrijd toont u beelden van het einde van de wedstrijd, vanaf de ribin nummer 17 en het kasteel van Kerouartz, wetend dat Jérémy op dat moment deel uit maakte van het peloton wat toen al zo ver van de kopgroep en de achtervolgingsgroep verwijderd was dat de wedstrijd voor hen eigenlijk al voorbij was ...

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De foto's van de Tro Bro Léon 2015

Mocht u nog niet de gelegenheid hebben gehad om de 74 foto's uit de selectie van de Tro Bro Léon 2015 te bekijken, dan kunt u dat hieronder alsnog doen!

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 3630x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tro Bro Léon | Coupe de France | Hoe is het met Jérémy Roy?

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is zes plus negen ?