maandag 15 juli 2013 om 18u08

Misschien kent u L'Equipe 21, maar mocht dat niet het geval zijn, L'Equipe 21 is één van de nieuwste digitale TV zenders in Frankrijk, volledig gewijd aan sport.

Een tijdje voor de Tour de France 2013, 100ste editie van de Grande Boucle, heeft Stéphane Garabed, verslaggever onder andere voor de wielersport voor deze zender, mij gevraagd voor een reportage over mijn passie voor de Tour de France en voor de wielersport in het algemeen.

Vanochtend, tijdens de rustdag van de Tour, werd deze reportage uitgezonden door de zender L'Equipe 21 in de uitzending "L'Equipe du Matin" en de reportage werd vervolgens ook online geplaatst op lequipe.fr.


Ik nodig u daarom graag uit om de reportage hieronder te bekijken als u niet in de gelegenheid bent geweest om deze live te bekijken of als u de reportage nog eens wilt zien!Om de reportage te zien in de uitzending "L'Equipe du Matin", kunt u deze uitzending in zijn geheel (15 minuten) bekijken op de website van de zender, vanaf 12'24"!

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

5 reacties | 4205x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2013 | Het leven van deze site | Wielrennen algemeen (m.u.v. Tour de France)

Reacties

Er zijn 5 reacties!
 1. j'ai était enchanté de vous voirs dans votre reportage de l'équipe de vélowire.....et je vous félicites pour tout vos commentaires du tours de france toutes mes amitiées a vous tous ......et bonne chance pour votre avenirs ....ainssi qu'a tout l'avenir des courreurs de l'équipe de france de ce tours de france.....laurent.bauso ,le:16.07.2013....a:09.h.53.36.

  | bauso.laurent. | dinsdag 16 juli 2013 om 09u53

 2. Bonsoir Thomas,
  Ce reportage permet de mettre un visage sur notre webmaster préféré.
  Félicitations pour cet honneur médiatique bien mérité.
  Cordialement

  | Pierre LACOUE | woensdag 17 juli 2013 om 21u38

 3. le reportage a été diffusé sur la chaînt dans l'émission ce matin là ?

  | alin | donderdag 18 juli 2013 om 11u07

 4. je vos trouve bien severe,n oubliez pas que c est le debut de saison!!!!!!
  soyez indulgent!!!le principal,n est il pas la qualif????

  | legros frederic | dinsdag 06 augustus 2013 om 23u27

 5. @laurent & @Pierre, merci pour vos commentaires :-).

  @alin : effectivement, comme expliqué dans l'article, le reportage a été diffusé dans l'émission "L'Equipe du matin" qui était en boucle le lundi 15 juillet, 2ème jour de repos du Tour. Le reportage est directement intégré dans l'article ci-dessus mais il y a également un lien vers l'émission complète que l'on peut toujours revoir sur le site de la chaîne.

  @frederic : de quoi vous parlez ?

  | Thomas Vergouwen | woensdag 07 augustus 2013 om 09u49

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vier keer acht ?