vrijdag 15 maart 2013 om 01u34

Na Paris-Nice vorige week vinden dit weekend zoals gebruikelijk twee Franse ééndagskoersen plaats: de Classic Loire Atlantique op zaterdag en Cholet-Pays de Loire op zondag, respectievelijk 2de en 3de onderdeel van de Coupe de France PMU waar de wedstrijd op zaterdag vorig jaar voor het eerst deel van uitmaakte.

In dit artikel vindt u alle details van deze twee wedstrijden: de Classic Loire Atlantique, georganiseerd rondom La Haye-Fouassière, op zo'n 15 kilometer ten zuid-oosten van Nantes, en Cholet-Pays de Loire die een lus maakt rondom Cholet.

Dit weekend is velowire.com aanwezig bij deze twee wedstrijden en u zult dus dit weekend al alle informatie, foto's en resultaten op deze site terug kunnen vinden!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De kaart met het parcours van de Classic Loire Atlantique 2013 op Google Maps/Google Earth

Bij de Classic Loire Atlantique verandert er niets: zoals gebruikelijk vindt de wedstrijd plaats in de vorm van 11 rondjes op een circuit van 16,8 kilometer.

Met start en finish in de Boulevard Bernard Verlynde in La Haye-Fouassière bezoekt de wedstrijd de dorpen Maisdon-sur-Sèvre, Château-Thébaud, Saint-Fiacre-sur-Maine en Vertou over een totale afstand van 184,8 kilometer.

De wedstrijd gaat om 12u30 van start en zou logischerwijze moeten finishen rond 17u10. Bekijk hier het tijd- en routeschema.

Hieronder vindt u het profiel en de Google Maps kaart van deze wedstrijd. Klik op de afbeeldingen om deze te openen.
Het profiel van de Classic Loire Atlantique 2013 De kaart met het parcours van de Classic Loire Atlantique 2013 op Google Maps

Classic Loire Atlantique 2013

[X] Close


>> Downloadt het KML bestand met het parcours van de Classic Loire Atlantique om dit te bekijken in Google Earth

De kaart met het parcours van Cholet-Pays de Loire 2013 op Google Maps/Google Earth

Het parcours van de derde wedstrijd van de Coupe de France PMU 2013 lijkt erg op dat van vorig jaar maar volgt een enigszins andere route op bepaalde plaatsen (voor een afstand van 206 km dit jaar [in vergelijking met 199 in 2012]) en sommige heuveltjes van de Challenge des 10 bosses zijn ook gewijzigd. De belangrijkste beklimmingen blijven heuvel nummer 1, de Côte du Cimetière, en de voorlaatste (nummer 9), de Côte de la Tessoualle. De bevoorradingszone ligt tussen Chaudron-en-Mauges en Botz-en-Mauges.

Hieronder vindt u het tijd- en routeschema en de kaart met het parcours van deze wedstrijd op Google Maps. Klik op de verschillende afbeeldingen om deze te openen.
Het tijd- en routeschema van Cholet-Pays de Loire 2013 De kaart met het parcours van Cholet-Pays de Loire 2013 op Google Maps

Cholet-Pays de Loire 2013

[X] Close

Cholet-Pays de Loire 2013

[X] Close
>> Downloadt het KML bestand met het parcours van Cholet-Pays de Loire 2013 om dit parcours in Google Earth te bekijken

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 7794x bekeken

dit artikel is geplaatst in: OpenStreetMap/Google Maps/Google Earth | Classic Loire Atlantique | Cholet-Pays de Loire | Coupe de France

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vier plus zes ?