zaterdag 09 maart 2013 om 22u00

Deze zondag 10 maart wordt Paris-Nice 2013, de 71ste editie alweer van de Race naar de zon, afgesloten met een individuele tijdrit tussen Nice en de Col d'Eze.

In dit artikel vindt u de startvolgorde en -tijden van alle 151 overgebleven renners van het peloton van Parijs-Nice 2013.


Daarnaast kunt u natuurlijk altijd nog het precieze parcours van de tijdrit Nice > Col d'Eze van Parijs-Nice 2013 bekijken.

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De startvolgorde en -tijden

Rick FlensRick Flens van het Blanco Pro Cycling Team staat op de laatste plaats in het algemeen klassement van Paris-Nice 2013 aan de vooravond van de afsluitende individuele tijdrit op de Col d'Eze (op 1u20'09") en de jonge Nederlander, die op zich goed is in tijdrijden alhoewel deze tijdrit natuurlijk bergop gaat, gaat dus als eerste van start om 13u40 vanaf de startschans die in de Boulevard Saint-Roch in Nice opgezet zal worden.

De renners gaan iedere minuut van start voor de eerste 136 renners, tot aan Bart de Clercq (Lotto-Belisol) om 15u55, en vervolgens iedere twee minuten tot aan de klassementsleider, Richie Porte, die van start gaat om 16u25 en die rond 16u44 bovenop de Col d'Eze verwacht wordt.

Hieronder vindt u de startvolgorde en -tijden van alle 151 renners:

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

1 reactie | 3564x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Parijs-Nice | Parijs-Nice 2013

Reacties

Er zijn 1 reacties!
  1. Présentation claire, nette, extra précise. BRAVO !
    Que ce dernier acte soit spectaculaire à souhait ...et pourquoi pas une "dernière phase à surprises !?
    "P 22"

    | Pierre CROLAIS | zondag 10 maart 2013 om 09u01

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vijf keer acht ?