woensdag 27 juni 2012 om 22u11

U heeft waarschijnlijk wel gemerkt dat velowire.com een ander kleurtje heeft aangenomen sinds begin juni! Na het roze van de Giro d'Italia zou u wellicht verwacht hebben dat de site de kleur van het Critérium du Dauphiné of daarna van de Ronde van Zwitserland aangenomen zou hebben, maar dat is niet het geval. Inderdaad, in plaats van het oker van de Dauphiné of het rood van de Ronde van Zwitserland heeft velowire.com tijdelijk een blauw kleurtje aangenomen ... het blauw van Alcatel One Touch!

In dit artikel komt u te weten waarom!

Alcatel, le Tour en One Touch

Vorig jaar werd Alcatel One Touch officieel sponsor van de Tour de France en, zoals u heeft kunnen lezen in het artikel De sponsors en de reclamecaravaan van de Tour de France 2012, zal de leverancier van mobiele telefoons wederom van de partij zijn in de Tour de France 2012.

Een deel van het Alcatel One Touch teamAlcatel One Touch is trouwens ook te vinden in verschillende andere wielerkoersen zoals onlangs nog het Critérium du Dauphiné met animaties voor het publiek bij de start en finish van de etappes.
De Tour de France blijft voor het merk echter uiteraard de belangrijkste wielerwedstrijd en dat is te zien in wat het merk op Internet opgezet heeft in het kader van de Grande Boucle dit jaar. Het doel van Alcatel One Touch is om de toeschouwers van de Tour te helpen en rond te leiden door hen ideëen te geven voor iedere etappe zodat ze het evenement op een perfecte manier kunnen beleven. We vinden er bijvoorbeeld de plaatsen waar je het beste de race voorbij kunt zien komen, de aanbevolen parkeerplaatsen voor het publiek, de te bezoeken bijzonderheden en de eventuele activiteiten die voorgesteld worden door de etappesteden in het kader van de Tour.

De fans van de Tour kunnen deze tips eenvoudig terug vinden op de Facebook pagina van Alcatel One Touch. Ze kunnen overigens zelf ook hun tips geven voor de komende etappes en deze zo delen met iedereen op dezelfde pagina.

U vindt dit alles op facebook.com/letourenonetouch.

Als u snel bent kunt u overigens nog meedoen met de wedstrijd van Alcatel One Touch die binnenkort afloopt (doe mee voor 30 juni, daarna is het te laat!). De Alcatel One Touch mascotte neemt een doucheU kunt hiermee nog één van de prijzen winnen: ofwel een dag in de reclamecaravaan van Alcatel One Touch in de Tour of een Alcatel One Touch 995 Ultra smartphone. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is op zijn minst één van uw eigen tips te delen in het tabblad "LES BONS PLANS" van de Facebook pagina.

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


En de reclamecaravaan?

De reclamecaravaan van Alcatel One Touch verandert weinig dit jaar ten opzichte van vorig jaar. We vinden dus nog altijd de Citroën DS3 met daarop één van de telefoons van het merk en een balkon aan de achterzijde van de auto met daarop iemand die goodies uitdeelt. Maar welke goodies zijn dat dan? De Alcatel One Touch reclamecaravaan stuurt u na de Tour naar huis met het spel van de 7 families met de mascotte van One Touch, plastic telefoonhoezen en anti-stress objecten in de vorm van een telefoon.

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

1 reactie | 4298x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2012 | Marketing

Reacties

Er zijn 1 reacties!
  1. Hallo,

    Tijdens een bezoekje aan de tour de france hebben mijn kids een kaartspel gevangen van jullie (Alcatel one touch)Alleen mis ik een beetje de regels hoe het werkt. We dachten dat een kwartetspel was.
    Zouden jullie me verder kunnen helpen hoe het wel werkt we zijn heel nieuwsgierig. Groetjes Linda

    | linda | zaterdag 21 juli 2012 om 18u57

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is acht plus vier ?