donderdag 21 juni 2007 om 02u10

UPDATE 21 juni 2007: het persbericht is nu uitgebracht
UPDATE 25 juni 2007: informatie over newsletter toegevoegd

Vandaag heeft Orange in een persbericht bekend gemaakt wat het bedrijf allemaal aanbiedt rondom de Tour de France. Dit jaar is het aanbod aan diensten en mogelijkheden om de Tour te volgen completer dan alle voorgaande jaren ... één van de nieuwtjes in het aanbod is een blog onder de titel Orange dans le Tour.

Het doel van deze blog is om de bezoeker een kijkje achter de schermen van de Tour de France te gunnen. De ondertitel van de blog is dan ook les coulisses du Tour vues par Orange (een kijkje achter de schermen van de Tour met Orange).
De algemene slogan van Orange's aanwezigheid in sportevenementen is vous y êtes ofwel 'alsof u erbij bent'. De blog is hiervan een uitstekend voorbeeld aangezien vanaf 30 juni en tot en met enkele dagen na de Tour de France hierop allerlei artikelen te vinden zullen zijn die het mogelijk maken te zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt zodat u de Tour de France op TV kunt zien en/of langs de kant van de weg!

Orange dans le Tour

Zonder al te veel van de inhoud te willen verklappen kan ik nu alvast wel zeggen dat de artikelen heel gevarieerd zullen zijn en zo zullen enkele artikelen natuurlijk informatie geven over Orange's aanwezigheid in de Tour maar zal er ook meer dan genoeg ruimte zijn voor informatie over alle andere volgers van de Tour (het meereizend postkantoor, de organisatie, de organisatie in start- en aankomststeden, enzovoorts). Als klap op de vuurpijl is er hoogstwaarschijnlijk tijdens de Tour een exclusief interview met Laurent Jalabert en zijn er verschillende prijzen te winnen met een aantal spelletjes op de blog!

De blog gaat op 30 juni van start op www.orangedansletour.com en zal veel interactieve mogelijkheden bieden: natuurlijk kunnen lezers reacties achter laten op alle artikelen, er kan contact opgenomen worden met Orange via de blog (bijvoorbeeld om een specifieke vraag te stellen waar op de blog vervolgens het antwoord op gegeven wordt), via SMS, enzovoorts. Ook zal er een newsletter zijn die het mogelijk maakt om op de hoogte te blijven van wat er op de blog zoal gebeurt !
::UPDATE:: - de website is nu beschikbaar én het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven op de newsletter !

Zoals u misschien al wel begrepen heeft, zal ik zelf de auteur van deze blog zijn ... Uw verzoekjes kunt u dus nu al indienen door een reactie achter te laten onderaan dit artikel of door op één van de vele mogelijke manieren contact met mij op te nemen via de blog zodra die online is!

Vanaf 4 juli zit ik in Londen en van 7 tot en met 29 juli zal ik de Tour de France dus van begin tot einde volgen. Ik hoop u vanaf 30 juni regelmatig op de blog Orange dans le Tour te mogen verwelkomen.
Helaas zal ik tijdens die periode genoodzaakt zijn mijn eigen website wat minder vaak bij te werken ...

Het volledige persbericht is te vinden op de website van France Telecom | .

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

12 reacties | 6252x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2007 | Marketing

Reacties

Er zijn 12 reacties!
  1. Cool man!!!

    | Wil vergouwen | donderdag 21 juni 2007 om 09u20

  2. Hey Bro,

    Klinkt goed!! Ondanks dat er geen Nederlandse versie komt (toch??) ben ik best wel een beetje trots op je!!

    Grtz LL

    | Ellen | donderdag 21 juni 2007 om 09u42

  3. D'r komt inderdaad helaas geen Nederlandse versie ... maar degenen die het in het Frans niet begrijpen kunnen altijd nog de foto's en filmpjes bekijken ;-)

    | Thomas Vergouwen | donderdag 21 juni 2007 om 10u25

  4. Tout cela s'annonce trés trés bien et voyant ce que tu es capable de faire avec ton blog on prend pas trop de risque en avançant que le blog d'Orange sera incontournable pour qui veut tout connaitre du Tour et de ses coulisses.
    Félicitation à toi et bon courage!
    Une petite question, pourra tu mettre des vidéos?

    | Harry | donderdag 21 juni 2007 om 13u20

  5. Merci pour ton commentaire Harry, c'est très gentil :-).

    Je pourrai mettre des vidéos effectivement, mais le blog sera principalement composé de photos et textes. Les vidéos resteront un petit plus.

    | Thomas Vergouwen | donderdag 21 juni 2007 om 17u22

  6. Cool, ik ben wel benieuwd of je er een poll op kunt zetten wie men denkt dat de Tour de France gaat winnen. Misschien een leuk idee om dit te doen voor alle truien, dus bolletjes, groen, wit, ploegenklassement?!?!

    Ik ga je zeker volgen en zal ook verder vertellen aan alle vrienden en bekenden dat ze maar eens een kijkje moeten nemen ;-)

    Suc6 en we zien je als het goed is in Tignes!

    | Meggie | donderdag 21 juni 2007 om 17u39

  7. Juste pour savoir tu prends quand le bateau pour l'Angleterre? Mercredi matin?
    Non parce que moi j'habite Calais et j'aimerais savoir vers quelle heure je pourrais aller voire les premiers véhicules du Tour 2007.
    Sinon n'hésite pas à mettre en photo ta voiture pour savoir quand on voit un véhicule Orange si c'est le tien ou pas.

    | Harry | zaterdag 23 juni 2007 om 20u44

  8. Salut Harry,

    Je prends le bateau probablement mercredi après-midi. Je me renseigne pour savoir à quelle heure exactement et je te tiendrai au courant !

    Le véhicule Orange dans lequel je serai ne sera habillé différement des autres (ils seront beaux par contre !! ;-), mais je te contacterai par mail dès que j'ai notre horaire de départ pour qu'on puisse se donner rendez-vous sur place.

    | Thomas Vergouwen | zaterdag 23 juni 2007 om 22u30

  9. En parlant de premiers véhicules du Tour 2007, il y a, au moins depuis hier, sur le parking du terminal car-ferry de Calais un enclos formé par des barrières, interdit au stationnement du 22 Juin au 9 Juillet 2007, et qui abritait 32 Citroën C5 du loueur National Citer, aujourd'hui rejoint par une autre C5 et 2 ou 3 C4. Il s'agit en fait des véhicules de France-Télévisions. D'après un employé de National Citer, l'enclot(qui peut au moins contenir 56 véhicules) devraient être rempli, il ne sait pas si les véhicules seront décorées sur place .

    | Harry | maandag 25 juni 2007 om 18u44

  10. Merci pour ces infos Harry !

    Si jamais tu as des photos et que tu es OK pour que j'en publie quelques unes sur mon blog, je consacrerai un petit article au "parking de Calais" :-)

    | Thomas Vergouwen | maandag 25 juni 2007 om 21u20

  11. Salut Thomas et Harry, Oui les Citroen c'est bien du France télévisions. Je pense qu'ils ont enfin liquidé les dernières Rover ! Thomas, si tu sais quand le retour à Calais s'effectue je suis interessé pour le Dimanche dans la fin d'après midi.
    A très bientôt.

    | Pascal ORSINI | maandag 25 juni 2007 om 22u01

  12. Salut Thomas,
    Sur le blog orange, je n'arrive pas à laisser de commentaires, je ne sais pas pourquoi, je le fais donc ici : bravo c'est très intéressant....

    | Pascal ORSINI | woensdag 04 juli 2007 om 12u36

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vijf plus negen ?