zondag 28 augustus 2011 om 11u13

Gisteren wist Annemiek van Vleuten de Grand Prix de Plouay Bretagne dames te winnen (zie het artikel Annemiek van Vleuten wint de UCI Wereldbeker dames met een overwinning in Plouay) van de Nederland Bloeit ploeg.
Vandaag vindt u hier een terugblik op deze wedstrijd met een video waarin u de finish van de wedstrijd kunt herbeleven en met interviews van Annemiek van Vleuten na haar overwinning, met Marianne Vos die hard gewerkt heeft voor haar en met hun ploegleider en winnaar van verschillende etappes in de Tour de France, Jeroen Blijlevens.

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De video van de finish van de Grand Prix de Plouay Bretagne - dames

Hieronder kunt u de finish bekijken met beelden vanaf het podium boven de finishlijn!

De interviews met Annemiek van Vleuten, Marianne Vos en Jeroen Blijlevens

Na de wedstrijd heb ik de twee Nederlandse rensters die zich hebben laten zien in deze wedstrijd geïnterviewd, Marianne Vos die hard gewerkt heeft om het gaatje met Emma Pooley dicht te rijden en Annemiek van Vleuten die deze wedstrijd won maar ook de UCI Wereldbeker dames. Ten slotte reageert hun ploegleider Jeroen Blijlevens op deze goede resultaten.

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 3417x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Grand Prix de Plouay | Dameswielrennen

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is negen keer zeven ?