dinsdag 04 januari 2011 om 01u41

Nu het jaar 2011 begonnen is zullen de ploegenpresentaties voor dit nieuwe jaar zich in vlug tempo opvolgen, ofwel even voor of even na de Tour Down Under. In dit artikel vindt u een nogal originele presentatie van de renners van de HTC-High Road ploeg voor 2011, in een filmpje.

Beetje bij beetje zien we de nieuwe shirts van de wielerploegen verschijnen op foto's en andere informatie komt naar buiten ofwel via een persbericht of lekt uit via berichtjes op Twitter, filmpjes of op een andere manier. Alleen de Luxembourg Pro Cycling Project ploeg (Leopard True Racing) lukt het nog om het een ander geheim (té geheim?) te houden over de identiteit van de ploeg ... tot aan de presentatie aanstaande donderdag!

Maar daar gaat het hier niet over ... De HTC-High Road ploeg heeft onlangs een trainingskamp gehouden in Californië vlakbij het hoofdkantoor van Specialized, een nieuwe sponsor en leverancier van fietsen en helmen voor de ploeg (de renners rijden dit jaar op de S-Works Tarmac SL3 in de meeste wedstrijden en gebruiken de Roubaix SL3 voor de kasseien en de SHIV voor de tijdrit; de damesploeg rijdt op een S-Works Amira en ook op de SHIV voor de tijdrit). Tijdens dit trainingskamp heeft Specialized een origineel filmpje gemaakt die de verschillende gezichten van de ploeg laat zien.

In dit filmpje vinden we een aantal uitspraken die nu al legendarisch zijn zoals Mark Cavendish als hij over Bernhard Eisel praat: When he walks around in the room naked, all his muscles out, I'm like I don't feel like quite as much of a man anymore of You know, I'm not a fucking animal, I'm a human being you know!.
Een andere zin die we zeker zullen onthouden komt van de Amerikaan Tejay van Garderen die zegt I don't do modest. I expect to actually win something this year.

De andere pareltjes uit dit filmpje kunt u zelf ontdekken hieronder:© foto illustratie artikel: tdwsport.com, bron: Highroad Sports

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 31489x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Ploegenpresentaties 2011 | Marketing

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Het is niet langer mogelijk te reageren op dit artikel.