donderdag 23 december 2010 om 09u21

5 maanden na het einde van de Tour de France 2010 en de overwinning* van Alberto Contador (Astana) en op minder dan 200 dagen van de start van de Tour de France 2011 in de Vendée, heb ik een filmpje gevonden wat in 2'26" deze 97ste editie van de Tour de France samenvat.
Niet alleen zijn de beelden uiteraard schitterend maar luisterend naar de tekst van het liedje Pack up van Eliza Doolittle, merken we al snel op dat dit liedje perfect past bij de beelden die we voorbij zien komen!


Ik vind het een zeer geslaagde montage en heb dus besloten dit filmpje met u te delen! Het touchy subject van Andy Schleck is misschien nog wel het mooiste voorbeeld van tekst en beeldsynchronisatie ;-).






Op het filmpje zien we het logo van Eurosport. Ik deel dit filmpje op een legale manier vanaf Youtube maar durf niet te zeggen of de oorspronkelijke publicatie legaal is.

* Alberto Contador is op dit moment geschorst na een verdacht resultaat van een dopingcontrole tijdens de Tour

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

1 reactie | 4975x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2010

Reacties

Er zijn 1 reacties!
  1. Bonne année à tous.
    Philippe Brunel de l' Equipe dit que le cyclisme est un sport archaïque dans le reportage de Direct8 que tu critiques Thomas. Ancien, périmé, pourtant les vélos sont modernes, très jolis, les courses rénovées utilisant les techniques les plus innovantes. C' est tellement archaïque que ça en devient moderne a-t-il dit.
    Les journaleux feraient bien de se taire par momment au lieu de dire des conneries.

    | pascal51 | maandag 27 december 2010 om 11u36

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee plus zeven ?