zaterdag 19 juni 2010 om 21u53

122 renners verschijnen morgen aan de start van de beslissende individuele tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2010 in Liestal. Op een parcours van 26,9 kilometer zijn de eerste 11,4 kilometers bergop met een stijging van 229 meter, voor een afdaling naar Liestal.

In het algemeen klassement is de leider Robert Gesink (Rabobank) slechts 1'38" gescheiden van de andere renners uit de top 10 en de Nederlander zal dus alles op alles moeten zetten om deze 74ste editie van de Ronde van Zwitserland te kunnen winnen.


Hieronder vindt u de startvolgorde in deze individuele tijdrit.

Voor alle details van het parcours van de individuele tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2010 in Liestal, kunt u mijn artikeltje Het parcours van de Ronde van Zwitserland 2010 op Google Maps/Google Earth bekijken.

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De startvolgorde van de renners voor de individuele tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2010

De eerste renner die morgen van start gaat is Stuart O'Grady (Team Saxo Bank) om 13u21 gevolgd door 101 andere renners die iedere minuut zullen vertrekken (Maxime Monfort (HTC-Columbia) is de 102de die aan de start verschijnt om 15u02) voordat de laatste 20 renners iedere 2 minuten zullen vertrekken: Daniele Pietropolli (Lampre-Farnese Vini) om 15u04 tot aan Robert Gesink (Rabobank) om 15u42. De doorlooptijd van het traject wordt geschat op zo'n 35 minuten en Robert Gesink zal dus zo'n beetje bovenaan het klimmetje (bij het tussentijdpunt) de eindtijd van Lance Armstrong (Team Radioshack) kennen aangezien deze om 15u30 van start gaat.

Hieronder vindt u de startvolgorde van deze 9de en laatste etappe van de Ronde van Zwitserland 2010 (klik erop en vervolgens op de pijltjes rechtsonder om de afbeelding te vergroten):

De startvolgorde van de 9de etappe van de Ronde van Zwitserland

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

1 reactie | 2491x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Ronde van Zwitserland | Ronde van Zwitserland 2010 | UCI ProTour

Reacties

Er zijn 1 reacties!
  1. http://www.cyclisme-roltiss-over.com/article-tour-de-suisse-ordre-de-depart-et-parcours-du-clm-individuel-a-liestal-52629245.html

    | Roland TISSIER | zondag 20 juni 2010 om 09u32

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee keer vier ?