dinsdag 15 juni 2010 om 01u23

Afgelopen zondag begon de Ronde van Zwitserland 2010 met een tijdrit in Lugano. Na deze tijdrit, tijdens het uitrijden, nam Arnaud Coyot (Caisse d'Epargne) de tijd om zijn indruk van deze tijdrit met ons te delen en zijn kansen om deel te nemen aan de Tour de France 2010 te bespreken.

In het video interview hieronder vindt u onder andere het antwoord op de vraag : heeft de recente schorsing van Alejandro Valverde een negatief effect op de kansen van Arnaud om deel uit te maken van de selectie van de Caisse d'Epargne ploeg in de Tour de France 2010 of niet?

Hij laat zelfs doorschemeren dat hij wellicht in de toekomst weer wedstrijden zou kunnen winnen ... en waarom ook niet inderdaad!

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

3 reacties | 2364x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France 2010 | Ronde van Zwitserland 2010

Reacties

Er zijn 3 reacties!
 1. http://www.cyclisme-roltiss-over.com/article-interview-video-arnaud-coyot-52284761.html

  | Roland TISSIER | dinsdag 15 juni 2010 om 09u45

 2. Leuk zo'n interview en zeker als het dan ook nog eens op een andere website gebruikt wordt die direct doorlinkt naar jouw website! Stoer hoor, dat mijn broer dat zomaar allemaal doet!!!

  | Meggie | dinsdag 15 juni 2010 om 14u43

 3. et bien j espère qu il sera sur le TDF , il faut aussi des Francais dans cette équipe CAISSE D EPARGNE , il ne faut pas que des ESPAGNOLS!!!!
  tu devais être content Thomas de voir Arnaud!!!!

  | vaucaire Nath | dinsdag 15 juni 2010 om 20u56

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vijf plus negen ?