donderdag 01 april 2010 om 23u49

Het nieuwtje wat rayon-boissons.com op 23 februari 2010 bekend maakte werd vandaag bevestigd door het siroopmerk zelf en door de site van de Tour de France (93 dagen voor het vertrek).

Teisseire zal niet alleen aanwezig zijn in de reclamecaravaan van de Tour de France 2010, maar wordt tevens "sirop officiel" tot en met 2013!


Toen de site rayon-boissons.com het nieuwtje ruim een maand geleden bekend maakte, leek het er nog op dat Teisseire alleen aanwezig zou zijn in de reclamecaravaan van de Tour, zonder sponsor van het evenement te worden (alleen al omdat het logo van het siroopmerk niet te vinden was op de pagina van sponsors op de site van de Tour). Na de aankondiging van vandaag weten we dat het contract wat getekend is tussen Teisseire en A.SO. het sponsorniveau fournisseur officiels betreft en dat het merk Teisseire hiermee sirop officiel du Tour de France wordt. Het contract heeft een duur van 4 jaar en Teisseire en Vittel zouden dus samen heel goed een officiële drank van de Tour de France kunnen vormen (Vittel heeft haar contract tijdens de Tour de France 2009 tot in 2013 verlengd).

Op de website van Teisseire is het logo "sirop officiel" toegevoegd met een link naar een speciale pagina over de sponsoring van de Tour.
Het merk legt op die pagina uit dat siroop de meestgebruikte drank is voor sporters na water en dat in 1953, de metalen siroopfles uitgevonden werd door Teisseire op basis van de vorm van bidons van wielrenners.

Het merk geeft verder aan dat de historie, convivialiteit en populariteit van het evenement dingen zijn die het merk en de Tour gemeen hebben.

Ten slotte geeft het merk aan dat als fournisseur officiel, Teisseire aanwezig zal zijn in de reclamecaravaan en bij de finish van de etappes en dat het een en ander georganiseerd zal worden naar de thema's feest, musiek en kleuren. Voorzover ik begrepen heb zullen de auto's van het merk inderdaad behoorlijk kleurrijk zijn en de gebruikelijke kleuren van het merk vertegenwoordigen.

En nu is het alleen maar te hopen dat de communicatie op Internet die het merk gepland heeft meer zal zijn dan de simpele pagina die nu op de website te vinden is (ook al is zelfs dat al beter dan wat sommige sponsors van de Tour de France doen!!)

De afbeelding die het merk gebruikt in haar communicatie rondom de Tour, past ook goed bij het thema fêtez le Tour en couleurs avec Teisseire (vier de Tour kleurrijk met Teisseire):

fêtez le Tour en couleurs avec Teisseire

Na de galettes van Saint-Michel wordt Teisseire dus de tweede nieuwe officiële leverancier van de Tour de France in 2010 !

© afbeeldingen - Teisseire

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

2 reacties | 5136x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2010 | Marketing

Reacties

Er zijn 2 reacties!
  1. http://www.cyclisme-roltiss-over.com/article-avec-teisseire-on-verra-le-tour-de-france-2010-en-couleurs-47863727.html

    | Roland TISSIER | vrijdag 02 april 2010 om 10u33

  2. http://paris.thover.com/article/270/en/a-colourful-tour-de-france-2010-with-teisseire.html this did not show the colorful tour in france that I hoped for.

    | Tom | maandag 28 juni 2010 om 23u35

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee keer acht ?