donderdag 15 oktober 2009 om 23u55

De presentatie van de Tour de France is ook altijd de gelegenheid om de genodigden, en met name de volgers van de Tour, kippenvel te geven door de beelden te laten zien van de voorbije Tour de France: een samenvatting van 3 weken avontuur in minder dan 10 minuten. Dat was ook dit jaar weer het geval en ik heb besloten dit filmpje met u te delen in dit artikel.

Daarnaast kunt u, voor de Tour de France 2010, in dit artikel twee andere filmpjes bekijken: het parcours in 3D versie en een promotiefilmpje in het kader van het Grand Départ van de Tour de France 2010 waarin Rotterdam laat zien fietsen hoog in het vaandel te hebben staan!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De samenvatting van de Tour de France 2009 in beeld

Hieronder vindt u het filmpje met schitterende beelden van de Tour de France 2009.

Het parcours van de Tour de France 2010 in 3D

Na deze mooie beelden van de Tour de France 2009, kunt u hieronder het parcours van de Tour de France 2010 in 3D beelden bekijken:

> Bekijk het volledige parcours van de Tour de France 2010

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


Het Grand Départ van de Tour de France 2010: Rotterdam fietsstad!

Het Grand Départ van de Tour de France 2010 vindt plaats in Rotterdam. Hieronder vindt u een filmpje wat laat zien dat de Nederlandse havenstad een echte fietsstad is. In dit filmpje ziet u met name Joop Zoetemelk, één van de twee Nederlandse Tour de France winnaars (1980) en onder andere winnaar van de proloog van de Tour de France 1973 in Scheveningen.


> Klik hier om een gedetailleerde beschrijving van het parcours van de Tour de France 2010 te bekijken

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

2 reacties | 6131x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2009 | Tour de France 2010

Reacties

Er zijn 2 reacties!
  1. Amusant de voir le résumé 2009 ces 2 jeunes filles, fans de Vinokourov croisées à Monaco. Elles étaient habillées Astana/Vinokourov de la tête au pieds. L'une d'entre elle portait un maillot jaune du Dauphiné, dédicacé par Alexander. Je me suis demandé si ca n'était pas sa fille !

    | Mart1 | vrijdag 16 oktober 2009 om 11u00

  2. c'est rigolo de revoir les films diffusés le 14 octobre à la présentation du tour 2010...

    | caravane | zaterdag 12 december 2009 om 15u53

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is zeven keer zeven ?