woensdag 01 juli 2009 om 01u10

U herinnert zich wellicht nog de 21ste ploeg van de Tour de France die vorig jaar voor het eerst deelnam aan de Tour? Dat was het Team Vittel die nieuwkomer was in de Tour maar toch al het idee had opgevat de Tour te winnen.

Dit jaar is het Team Vittel wederom aanwezig in de Tour de France 2009, nog altijd met dezelfde bedoeling (de Tour winnen) en - net als elke grote professionele wielerploeg - opent de ploeg ter gelegenheid van de Tour de France 2009 haar website in de vorm van een blog!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


The Team Vittel

U heeft hen vorig jaar massaal aangemoedigd langs de kant van de weg ...

Na het grote succes in 2008, komt het Team Vittel dit jaar terug!!

Maria Del VeloMet hun « eauptisme », komen deze renners, net iets anders dan alle anderen, dit jaar terug met een nieuweling die in het middelpunt van de belangstelling zal staan: Maria Del Velo (foto)!

Deze knappe Braziliaanse is vastbesloten de eerste vrouw te worden die alle anderen verslaat in het grootste wielerevenement ter wereld!! Haar enige doel is om de gele trui te dragen bij aankomst op de Champs Elysées op 26 juli.

Vincent BarteauOnder leiding van de onvervangbare Vincent Barteau (foto), staat een ploeg van 5 renners aan de start van de Tour de France 2009 in Monaco en vanaf dat moment rekenen zij op uw steun langs de kant van de weg!!

En misschien krijgt u het wel voor elkaar om een zoen te krijgen van Maria Del Velo?!

De blog en de blogger

U heeft het misschien ondertussen begrepen ... na u de afgelopen twee jaar een kijkje achter de schermen van de Tour de France te hebben gegeven voor Orange, zal ik u dit jaar op de hoogte houden van het reilen en zeilen van de ploeg op de blog van het Team Vittel.

Op deze blog kunt u meeleven met de 5 renners: Marc Dumailleau (la Flèche des Ardennes), Remy Ancelle (le Vétéran), Thierry Roublard (alias P'tit Filou), Bernard Laplume (dit le Pouète) en voor het eerst in de geschiedenis van de Tour ... de allereerste vrouw in de Tour de France: Maria Del Velo (la Petite Reine), de Braziliaanse die maar één doel heeft: de gele trui winnen op de Champs Elysées in Parijs!
De ploeg onder leiding van de oud renner Vincent Barteau (die zelf 2 etappes van de Tour de France won, in 1984 en 1989, en een ploegentijdrit in 1989) zal aanwezig zijn in de Tour de France vanaf de start zaterdag in Monaco en tot aan de aankomst op de Champs Elysées in Parijs op zondag 26 juli 2009.

De blog opent binnenkort echt ... in de tussentijd vindt u er een pagina met een presentatie van de ploeg. En om er zeker van te zijn dat u de start met het Team Vittel niet mist, kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van de site !

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De fanclub op Facebook

Bent u ook fan van The Team Vittel ?
Er schijnt een fanpagina te zijn op Facebook waar u gratis lid kunt worden van de fanclub!

> wordt lid van de fanclub van The Team Vittel

Facebook

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

5 reacties | 9745x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France 2009 | Tour de France | Ploegpresentaties 2009 | Marketing

Reacties

Er zijn 5 reacties!
  1. zijn we nu wel of niet ingeschreven voor de nieuwsbrief van Vittel? In principe wel, dachten we, maar we hebben nog geen nieuwsbrief ontvangen. Dat kan wel kloppen, maar effe voor de zekerheid. Geniet ervan en ben benieuwd waar je het allemaal over gaat hebben. Papa en mama

    | Tonn Vergouwen | woensdag 01 juli 2009 om 12u18

  2. un petit bonjour à \"super Maria\" que j\'ai rencontrée au départ du cap d\'agde avec Guenna le grand animateur de panach\'monaco, nous avons même fait une photo qui nous laissera un bon souvenir du tour. je serai sur la derniére étape qui mêne aux champs du coté d\'ozoir la ferriere et je ferai un grand bonjour à l\'équipe \"vittel\" et particulièrement à Maria à qui je fais de gros bisous...Christian le cycliste de paris rando

    | marchais | maandag 13 juli 2009 om 13u17

  3. we were lucky enough to be at the tour de france on the final day on 26 July on the Champs-Élysées in Paris,your vittel team actually took a photo of us just near the 1 kilometer to go marker prior to the riders entering. we have just returned from our holiday and i'd like to know if this picture is on any of your web sites or available to us?? the picture would have a few aussies standing behind an aussie flag.

    | Karen Cleghorn | zondag 16 augustus 2009 om 06u09

  4. Nous possédons la 404 Vittel de 2008, nous en sommes très heureux et très fiers. Nous recherchons 2 maillots vittel et 2 casquettes, car nous allons participer à un concours d'élégance avec cette voiture.
    Merci de nous contacter aux HR au 02 33 58 29 03 .

    | christian Davy | zaterdag 11 februari 2012 om 10u23

  5. We will be trying to get the same position at the Tour this year.. We will have the flag out again cheering on the aussies...Hopefully the Vital team will take our picture again and post it on their site.
    See you in Paris
    Karen

    | Karen Cleghorn | zaterdag 11 februari 2012 om 13u19

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee plus zeven ?