vrijdag 05 juli 2024 om 01u38

Vandaag strijden de 174 overgebleven renners in de Tour de France 2024 tegen de klok in de individuele tijdrit tussen Nuits-Saint-Georges en Gevrey-Chambertin. Van Mark Cavendish (Astana Qazaqstan Team) op de laatste plaats tot Tadej Pogačar (UAE Team Emirates), start elke renner deze etappe tussen 13.05 en 17.00 uur. Bekijk hieronder de volgorde en starttijden van elke renner!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


Startvolgorde en tijden voor de individuele tijdrit op vrijdag 5 juli 2024 tussen Nuits-Saint-Georges en Gevrey-Chambertin

De eerste renners gaan van minuut tot minuut van start tot de 58e renner, dat is Stefan Bissegger (EF Education-EasyPost), daarna van 1'30" naar 1'30" tot Giulio Ciccone (Lidl-Trek) op de 166e plaats. De laatste 8 renners starten om de twee minuten.

Om de starttijden en de volgorde van alle renners te zien, klik op de afbeelding hieronder om de lijst in PDF-formaat te openen:
Startvolgorde en -tijden van de individuele tijdrit tussen Nuits-Saint-Georges en Gevrey-Chambertin


>> Gedetailleerd parcours van de individuele tijdrit tussen Nuits-Saint-Georges en Gevrey-Chambertin

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 8661x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2024

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is één plus vijf ?