donderdag 21 maart 2024 om 17u20

Vandaag is de dag: we zijn nog maar 100 dagen verwijderd van de start van de Tour de France 2024 in Firenze (Florence), Italië 🇮🇹

(ter herinnering: het aantal dagen tot de start van de 111e editie van de Grande Boucle is altijd zichtbaar met de teller rechtsboven op velowire.com [alleen op computers, deze informatie wordt niet weergegeven op mobiele telefoons])

Ter gelegenheid hiervan hebben we gisteren een speciale live-uitzending met Radio Sports gelanceerd, die je hieronder kunt beluisteren als je het niet live hebt kunnen horen! Sorry, alleen in het Frans 🇫🇷🤷🏻‍♂️

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De D-100 dag van de Tour de France 2024 op Radio Sports

In het programma gepresenteerd door Christophe Pacaud (ex RTL, onder andere), op 100 dagen voor de Tour de France 2024, hebben we het eerst (vanaf ⏱️1'50" in de video hieronder) met Christian Prudhomme, directeur van de Tour de France en meer in het algemeen van wielrennen bij Amaury Sport Organisation, over hoe een Tour de France parcours wordt opgebouwd, hoe we tot het Grand Départ in Italië 🇮🇹 zijn gekomen, over enkele bijzonderheden van deze 111e editie van de Tour, over de historische aspecten van het parcours van deze Tour en over wat de organisatoren van de Tour nog moeten doen in deze laatste 100 dagen.

Het programma vervolgt (op ⏱️19'30" in de video) met een studiogesprek met experts en journalisten, waaronder speciale gast Jean-Paul Ollivier, een specialist in de geschiedenis van de wielersport en de Tour de France!

Tot slot (vanaf ⏱️46'20" in de video) eindigt het programma 100 dagen voor de start van de Tour de France 2024, gepland op 29 juni, met een gesprek tussen Christophe Pacaud en Thomas Vergouwen, u wel bekend van deze site velowire.com ... waarin een vervolg wordt aangekondigd!

Met de Tour de France in aantocht kom ik bij het Radio Sports team als professioneel wielerconsultant. En natuurlijk kun je alle programma's waaraan ik meewerk live bekijken op velowire.com en terugkijken op een speciaal kanaal dat je binnenkort op de site kunt vinden!

In de tussentijd neem ik je graag mee door dit eerste programma over de Tour de France 2024, 100 dagen voor de start:

Over de Tour de France 2024

Zoals hierboven al vermeld, ga ik deel uitmaken van het Radio Sports-team voor de Tour de France, waar we tijdens de Tour met Christophe Pacaud en Jérôme Armand een team van drie personen ter plaatse zullen vormen, terwijl Fabrice Arades ons zal vergezellen en alles mogelijk zal maken vanuit de Radio Sports-studio in Parijs!

Ik hoop dat velen van jullie live of in replay naar het kanaal zullen luisteren, en natuurlijk zal ik naar jullie luisteren, op de sociale netwerken of door jullie commentaren te lezen op de artikelen op velowire.com, als jullie opmerkingen of specifieke verzoeken hebben in deze context!

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 577x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2024 | Radio Sports

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is drie plus zeven ?