UCI Wielerkalender 2012 | Grand Prix Cycliste la Marseillaise 2012

Reacties

Er zijn 2 reacties!
 1. Bonsoir,
  Je souhaite être informé des détails de l'épreuve 2012.
  Merci de ces renseignements.
  Alain BERNARD.

  | bernard | dinsdag 3 januari 2012 om 19u33

 2. Bonjour Monsieur Bernard,

  Je vous invite à découvrir l'article Ouverture de la saison cycliste européenne : le Grand Prix Cycliste la Marseillaise 2012, son parcours sur Google Maps/Google Earth et les équipes participants, publié en début d'après-midi.

  Dans cet article vous trouverez toutes les informations actuellement disponibles au sujet de l'édition 2012 de cette course.

  A l'approche de la course, j'essaierai également de publier la liste des partants et après la course au plus vite les photos que j'aurai prises ce jour là !

  | Thomas Vergouwen | zondag 15 januari 2012 om 21u29

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is negen plus zes ?