home | Nederlands | English | Français
> blog
> foto's
> UCI wielerkalender
> aan u de Tour!
> video's
> gastenboek
> zoekmachine
> mijn CV
> >> copyright <<volg velowire op Instagram
   
 • Laatst toegevoegde foto's:
RSS |

Aan u de Tour: Tour de France

Qui va s'imposer dans mon Tour pour un première prologue a Lille jusqu'a la dernière étape entre Orléans et Les Champs Elysées

beantwoorden maak een nieuwe Tour (nieuw onderwerp)
 • gestart door Laurent op woensdag 19 december 2018 om 20:28:58 | 467 keer bekeken | 1 berichtje


  Laurent - op woensdag 19 december 2018 om 20:28:58 permalink

  Prologue Lille-Lille
  Etape 1 Lille-Le Tréport
  Etape 2 Ault-Arromanches les bains
  Etape 3 Bayeux-Dol de Bretagne
  Etape 4 Saint Malo-Mur de Bretagne
  Etape 5 Rostrenen-Chateaubriant
  Etape 6 Rennes-Gouville-su-Mer
  Etape 7 Flamanville-Cherbourg Octeville
  Etape 8 Saint Lo-Vitre
  Repos a Bordeaux
  Etape 9 Bordeaux-Air sur l'Adour
  Etape 10 Air sur l'Adour-Viella
  Etape 11 Saint Lary Soulan-Limoux
  Repos a Limoux
  Etape 12 Montélimar-Alpe d'Huez
  Etape 13 Romans sur Isère-Modane
  Etape 14 Grenoble-Grenoble
  Etape 15 Lyon-Annemasse
  Etape 16 Annemasse-Fribourg
  Etape 17 Berne-Dole
  Etape 18 Dijon-Bourg en Bresse
  Etape 19 Chateauroux-Le Mans
  Etape 20 Orléans-Paris Champs Elysées
  beantwoorden citeren
 • beantwoorden
  Let op: in uw antwoord kunt u codes gebruiken waarmee u links, afbeeldingen en quotes kunt invoegen. Als u hiervan gebruik wenst te maken, klik dan hier om de codes te kennen die u kunt gebruiken.

  Te gebruiken codes

  [X] sluiten
  U kunt in uw antwoord de volgende codes gebruiken: (schuingedrukt vindt u de delen die u moet vervangen)
  | een link invoegen | een afbeelding invoegen | een quote invoegen |

  Een link invoegen

  - link zonder tekst: [url]https://www.velowire.com[/url]
  => geeft als resultaat: https://www.velowire.com
  - link met tekst: [url=https://www.velowire.com]velowire.com, le site qui présente en avant-première le parcours du Tour de France[/url]
  => geeft als resultaat: velowire.com, le site qui présente en avant-première le parcours du Tour de France

  Een afbeelding invoegen

  de maximale breedte van een afbeelding is 600 pixels; als uw afbeelding breder is zal deze automatisch verkleind worden getoond; als men op de afbeelding klikt wordt echter de originele versie weergegeven
  - afbeelding zonder beschrijving: [img]https://www.lesiteweb.fr/ladresse_de_votre_image.jpg[/img]
  => geeft als resultaat:

  - afbeelding met beschrijving: [img=https://www.lesiteweb.fr/ladresse_de_votre_image.jpg]Le Tour de France 2012[/img]
  => geeft als resultaat:
  Le Tour de France 2012
  Le Tour de France 2012

  Een quote invoegen

  - quote met naam en inhoud: [quote=Thomas Vergouwen]il est sûr que là la question est plus délicate car il n'y a pas un autre endroit dans le coin qui reçoit déjà le Tour qui pourrait facilement remplacer cette arrivée[/quote]
  => geeft als resultaat
  • Thomas Vergouwen disait :
   il est sûr que là la question est plus délicate car il n'y a pas un autre endroit dans le coin qui reçoit déjà le Tour qui pourrait facilement remplacer cette arrivée


  Uw naam
  *
  Uw e-mail adres
  *
  [dit adres zal nooit publiekelijk bekend gemaakt worden maar wordt uitsluitend gebruikt om mij in de gelegenheid te stellen indien nodig contact met u op te nemen en om de meldingen van nieuwe reacties te ontvangen]
  Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
  Zorg ervoor dat dit vakje aangevinkt is als u op de hoogte wenst te worden gebracht (per e-mail) van nieuwe reacties op dit onderwerp (controleer in dat geval goed uw e-mail adres om er zeker van te zijn dat u de meldingen ontvangt)
  Uw antwoord (klik hier om de codes te kennen die u kunt gebruiken).

  Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

  Hoeveel is vier plus vijf ?
 • Uiteraard kunt u in deze rubriek niet alleen uw ideëen plaatsen voor een parcours van de Tour de France maar ook voor de Ronde van Spanje of de Ronde van Italië.
  Mocht u niet een volledige Tour willen voorstellen maar alleen een nooit eerder bezochte plaats of klim die ooit deel uit zou kunnen maken van de Tour dan is dat uiteraard mogelijk, ofwel door te antwoorden op een bestaande discussie met een parcours waar deze plaats of klim in opgenomen kan worden of door zelf een nieuwe Tour aan te maken. Zorg er in het laatste geval voor dat uw titel duidelijk aangeeft waar het over gaat.

  De door u geplaatste berichten in deze rubriek kunnen altijd gecensureerd worden. Censuur wordt a posteriori verricht (na publikatie hebben wij het recht uw berichtje te verwijderen of te wijzigen om een deel wat niet door de beugel kan te verwijderen) voor alle berichtjes, met uitzondering van de berichtjes die één of meer link(s) of afbeelding(en) bevatten. In dit geval vindt er censuur a priori plaats, deze berichtjes worden dus niet zichtbaar voor anderen voordat de sitebeheerder deze heeft goedgekeurd.

  Uw berichtjes kunnen worden gecensureerd bijvoorbeeld maar niet uitsluitend als zij rechtstreeks negatief zijn over andere mensen of over een bedrijf, als ze de gebruikelijke omgangsregels op Internet niet respecteren of als één of meer andere gebruikers erom vragen omdat zij uw berichtje te ver vinden gaan. U wordt niet op de hoogte gesteld van eventuele censuur van uw berichtje.

  In het geval van herhaaldelijk misbruikt heeft velowire.com de mogelijkheid u te verbannen van deze rubriek en/of meer in het algemeen van de mogelijkheid om te reageren op deze site, met alle daartoe benodigde middelen. In dat geval zult u op de hoogte worden gesteld van deze beslissing.

  Als u links maar vooral foto's of andere afbeeldingen plaatst aanvaardt u de volledige aansprakelijkheid voor de publicatie hiervan. Op Internet is het auteursrecht namelijk net zo goed geldig als elders en een fotograaf moet dus zijn toestemming geven voor de publicatie van een foto net als de auteur van een afbeelding toestemming moet geven. Als u twijfelt PLAATS DE FOTO OF AFBEELDING DAN NIET om eventuele problemen te voorkomen!

  Voor eventuele rechthebbenden: als u in deze rubriek "Aan u de Tour" een afbeelding aantreft waar u auteursrecht voor heeft of waarop u eventuele andere rechten zou kunnen hebben, laat dat dan per mail weten aan info@velowire.com, daarbij duidelijk aangevend om welke afbeelding het gaat. Als u inderdaad rechten blijkt te hebben op een afbeelding zal velowire.com deze zo snel mogelijk verwijderen in het kader van de gebruikelijke censuurprocedure en zult u daarvan op de hoogte gesteld worden. velowire.com en zijn eigenaar aanvaarden geen enkele verdere aansprakelijkheid voor de publicaties van anderen in deze rubriek.
>> UCI wielerkalender <<