UCI Wielerkalender 2012 | Ronde van Sardinië (Giro di Sardegna) 2012

 • Ronde van Sardinië (Giro di Sardegna) 2012

  Deze wedstrijd is geannuleerd of om een andere reden verwijderd van de UCI wielerkalender. De onderstaande gegevens zijn dus niet langer correct maar zijn bewaard ter informatie.

  Data

  Vond plaats van dinsdag 21 februari 2012 tot en met zaterdag 25 februari 2012.

  Italië

  In de UCI kalender ...

  Europe Tour

  LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE  Vindt u deze wedstrijd interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de button hieronder te klikken.

  Ronde van Sardinië (Giro di Sardegna) op Facebook en Twitter

  Deze wedstrijd heeft geen Facebook pagina | Deze wedstrijd heeft geen Twitter account


  Vindt u deze wedstrijd interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de button hieronder te klikken.

Reacties

Er zijn 2 reacties!
 1. cette course est annulé

  | dodo | woensdag 08 februari 2012 om 09u10

 2. Bonjour dodo,

  Comment te l'expliquer ? Selon les rumeurs cette course (ainsi que le Tour du Frioul) serait effectivement annulé mais pour l'instant elle figure toujours sur le calendrier de l'UCI. Toute modification doit être signalée par l'organisateur de la course en question à l'UCI et dès que le calendrier UCI bouge, les mises à jour sont prises en compte ici.

  | Thomas Vergouwen | woensdag 08 februari 2012 om 09u58

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee keer vijf ?