UCI Wielerkalender 2013 | Tour of China I 2013

 • Tour of China I 2013

  Data

  Vond plaats van zaterdag 14 september 2013 tot en met zaterdag 21 september 2013.

  China

  In de UCI kalender ...

  Asia Tour

  LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE  Vindt u deze wedstrijd interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de button hieronder te klikken.

  Tour of China I op Facebook en Twitter

  Deze wedstrijd heeft geen Facebook pagina | Deze wedstrijd heeft geen Twitter account


  Vindt u deze wedstrijd interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de button hieronder te klikken.

Reacties

Er zijn 2 reacties!
 1. The link to the "official website" only has info for the 2012 race. Is there a 2013 schedule/updated website of the Tour of China available?

  | Evan | zondag 04 augustus 2013 om 09u54

 2. Hi Evan,

  This is the link to the official website of the race so no, I don't have any more recent information about the 2013 race. Maybe the organisor of the race will update its website in the upcoming days or weeks.

  | Thomas Vergouwen | zondag 04 augustus 2013 om 20u50

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is acht keer zes ?