zondag 10 april 2011 om 10u55

Hallo Arnaud Coyot, we staan aan de vooravond van Parijs-Roubaix, ben je in vorm?
Niet echt goed, dit is mijn eerste koers sinds lange tijd, ik heb een maand lang niet gekoerst.

Normaal gesproken is Parijs-Roubaix één van je favoriete wedstrijden, je zegt dat dit je eerste wedstrijd is sinds lange tijd, wat betekent dat voor jou?
Ik denk dat ik hem niet uitrijd, ik ga door tot in de bevoorradingszone en dat is voor mij voldoende. Het is nu eenmaal zo, dit is een jaar zonder resultaat in Parijs-Roubaix.

Je hebt denk ik toch een trainingsrit gedaan? Wat vind je van de nieuwe kasseistroken?
Nee nee, ik heb helemaal niets gedaan, ik heb helemaal niet getraind, het is echt voor mij m'n eerste wedstrijd sinds lange tijd en ik doe deze wedstrijd omdat deze wedstrijd mij ligt. Ik ben hier niet voor een resultaat, heb geen doel, helemaal niets eigenlijk ...

Je bent overgestapt van Caisse d'Epargne naar Saur-Sojasun. Bevalt het je goed in deze nieuwe ploeg?
Ja, ik voel me er goed, het is anders dan voorheen. Men laat mij vrij om voor goede resultaten te gaan. Tot op heden heeft dat nog niets opgeleverd aangezien ik geen geluk heb gehad en gezondheidsproblemen heb gehad, maar dat komt vast wel goed in de rest van het seizoen!

Wat is je programma na Parijs-Roubaix ?
Normaal gesproken doe ik Denain, Tro Bro Léon, vervolgens Frankfurt en de 4 Jours de Dunkerque, Dauphiné, Franse kampioenschappen en Tour!

Om het interview volledig te beluisteren (in het Frans) kunt u hieronder op play klikken!

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 2142x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Parijs-Roubaix

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is één keer vijf ?