woensdag 27 september 2006 om 20u50

Celio, een Franse herenkledingwinkel (ook aanwezig in een aantal andere landen) komt met iets nieuws en datgene waar ze mee komen is op zijn minst verrassend te noemen ... Ik zal u hier proberen uit te leggen waar het om gaat.

Celio constateert dat "wij mannen" ons vaak laten leiden door een vrouw in onze kledingkeuze. Uitgaande van deze gedachte - of misschien wel vanuit de gedachte dat het voor "ons mannen" nog makkelijker kan ;-)?! (uit onderzoek blijkt dat 50% van de kopers in de Celio-winkel vrouwen zijn die voor hun man kleding kopen!) - biedt Celio daarom nu een nieuwe dienst aan: de Shoppenboys.

De Shoppenboys zijn mannen van verschillende leeftijd en verschillende lichaamsbouw die hun lichaam ter beschikking stellen van shoppende vrouwen om als levend model dienst te doen voor het passen van kleding. Het principe is net zo simpel als ridicuul: de vrouw kiest bij binnenkomst in de winkel uit de wachtende Shoppenboys, gekleed in uitsluitend een boxershort, degene die qua lichaamsbouw en maat het meest lijkt op de man voor wie ze gaan shoppen. Vervolgens zal hij voor haar alles passen wat ze eventueel wenst te kopen.
De Shoppenboys in de Celio-winkel in Nice
Op dit moment zijn er 17 Shoppenboys, tussen de 19 en 63 jaar en met maten tussen S en XXL. Hun eerste werk hebben ze gedaan op 13 mei in de Celio-winkel in Nice (zie foto) en de volgende data die op dit moment gepland staan zijn in Parijs op zaterdag 30 september in de winkel Forum des Halles en op zaterdag 2 december in de winkel Champs Elysées.

Ik kan het me haast niet voorstellen, maar ... ze zoeken nog nieuwe Shoppenboys, dus mocht je geïnteresseerd zijn ....

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

1 reactie | 15739x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Marketing

Reacties

Er zijn 1 reacties!
  1. ALS ER SHOPPENGIRLS ZOUDEN ZIJN KWAMEN DE MANNEN WEL ZELF HUN KLEDING KOPEN!

    | Wil | donderdag 28 september 2006 om 19u58

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee keer negen ?