zondag 18 februari 2007 om 20u32

Afgelopen week maakte Floyd Landis op zijn blog bekend dat Simon Spotlight Entertainment (SSE) eind juni (de 26ste om precies te zijn), dus net voor de start van de Tour de France op 7 juli 2007, zijn autobiografie uit zal brengen.

Het boek, met de titel Positively False, zal gaan over het leven van Landis van zijn geboorte in een klein plaatsje in de staat Pennsylvania tot aan zijn met verdenking van dopinggebruik besmeurde Tour-overwinning in 2006. Tussen die twee momenten uit zijn leven zal er in het boek ook het een en ander te lezen zijn over de periode waarin hij samen met Lance Armstrong in de Tour reed (3 jaar lang) en zal er stevig uitgehaald worden naar de verschillende instanties achter de dopingverdenking die volgens hem zijn carrière op een oneerlijke manier kapot hebben gemaakt.

Landis zegt in Positively False overtuigend bewijs te leveren voor zijn onschuld en het doel van het boek is dan ook om zijn naam te zuiveren en die van de 'ongecontroleerde officiële wielerinstanties die bureaucratische ambities belangrijker vinden dan de integriteit van de sport zelf' zwart te maken ...

Floyd Landis zegt zelf blij te zijn met de kans die SSE hem bied om zijn eigen verhaal volledig te kunnen vertellen in plaats van het in de media terug te zien als 'my life condensed into sound-bites and two-minute interviews'.

Het boek dat 256 pagina's telt en geschreven is door Floyd Landis en Loren Mooney is nu al te bestellen bij Amazon.com ...

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 1544x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2007 | Wielrennen algemeen (m.u.v. Tour de France)

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is zeven keer vier ?