woensdag 26 juni 2013 om 11u15

Afgelopen zaterdag, in het kader van de Franse Kampioenschappen, lanceerde de Franse Wielerbond (Ligue Nationale de Cyclisme of LNC), in samenwerking met velowire.com, een webradio: LNC radio.

Onze eerste uitzending behandelde onderwerpen zoals de Franse Kampioenschappen, de Tour de France 2013, de kalender van wielerwedstrijden in Frankrijk en de opleiding van jonge renners.


U bent wellicht niet in de gelegenheid geweest om deze uitzending live te beluisteren of misschien ging het wel iets te snel in het Frans ... In dat geval heeft u nu de mogelijkheid om de uitzending te (her)beluisteren middles onze podcast, ofwel via de player hieronder, of door het MP3 bestand te downloaden en te openen in uw favoriete multimedia player. De uitzending is uiteraard nog steeds in het Frans maar met deze podcast kunt u handig even terugspoelen mocht u iets gemist hebben!

This text will be replaced


Vanaf nu kunt u deze podcast, en de eventuele toekomstige uitzendingen van LNC radio, terugvinden op velowire.com/LNCradio!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


Laat ons uw mening weten!

Als presentatoren van deze radiouitzending zijn Thomas Djezzane en Thomas Vergouwen geïnteresseerd in uw mening, kritiek en complimenten op deze eerste uitzending van LNC radio. Wat ons betreft lijkt het ons leuk dit avontuur voort te zetten met de LNC in het kader van andere wielerevenementen maar ons doel is natuurlijk een uitzending te maken die u als luisteraar goed bevalt!
Wij hebben al een aantal verbeterpuntjes ontdekt maar wellicht zorgt uw reactie tot nog verdere verbeteringen! Uw eventuele positieve opmerkingen lezen wij uiteraard ook graag :-).

Om ons te laten weten wat u van deze uitzending vond kunt u uw reactie achterlaten onder dit artikel.

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

3 reacties | 4654x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Franse kampioenschappen | Tour de France | Tour de France 2013

Reacties

Er zijn 3 reacties!
  1. Bonsoir,
    Président du Club BRETAGNE SÉCURITÉ Affilié sous le n° 0656412 à la F.F.C je m'occupe de la Sécurité Course, votre émission est bien, mais il y aura toujours ce petit problème , vous ne parlé jamais de la Sécurité des coureurs, de tous les signaleurs qui sont sur les routes,les Motards, l'encadrement que nous pratiquons à longueurs d'années, aucune félicitation n'est faite " il ne faut pas oublier que sans SÉCURITÉ il n'y aurait plus d évènement sportive " il ne faut jamais oublier que la sécurité est dans chacun d'entre nous, nos coureurs ont besoin de nous.
    Denis LE GALL
    Président du Club BRETAGNE SECURITE.
    on était présent lors des championnat de France a LANNILIS

    | BRETAGNE SECURITE | donderdag 27 juni 2013 om 00u40

  2. L'émission était assez intéressante, c'était assez sympa à écouter. A réitérer !

    Sinon Thomas, as-tu pu parler en "off" du projet ASO à Thierry Gouvenou ? :)

    | Linkinito | donderdag 27 juni 2013 om 01u18

  3. il manque quelques petits jinglesplus appropriés et le sujet incontournable du dopage(surtout vu le nom des invités:chanteur,gouvenou,sanquer).quelques pronos seraient bienvenus.cependant l'emission est sympa et ira j'en suis sur en s'ameliorant.si vous cherchez des auditeurs acteurs n'hésitez à me contacter.

    | le louer | zaterdag 29 juni 2013 om 00u13

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is acht keer vijf ?