maandag 16 juni 2008 om 23u25

Na de aankondiging van Team CSC die Team CSC Saxo Bank wordt, is het vandaag de beurt aan Team High Road om aan te kondigen dat de ploeg een nieuwe sponsor heeft gevonden!

Team High Road, sponsorloos sinds eind november 2007 toen annonce T-Mobile aankondigde zich terug te trekken als sponsor, heeft vandaag op haar website aangekondigd in Columbia Sportswear Company haar nieuwe sponsor te hebben gevonden.

Vanaf de ploegpresentatie van de Tour de France 2008 op 3 juli aanstaande in Brest zal de ploeg zich dus tonen in haar nieuwe shirt onder de naam Team Columbia.

Tim Boyle, voorzitter en directeur van Columbia Sportswear Company liet duidelijk weten behoorlijk wat marketingperspectieven te zien in deze sponsoring die zal lopen tot eind 2010: door één van de beste mannelijke en vrouwelijke wielerploegen ter wereld te sponsoren kunnen wij gebruik maken van de wereldwijde populariteit en zichtbaarheid in de media van de wielersport. Dit maakt het mogelijk te communiceren met een enthousiast en sportief publiek en ons merk Columbia te tonen voor "outdoor producten" in Europa en in de Verenigde Staten. Verder kunnen we hiermee communiceren rondom onze seizoensproducten zoals de Omni-Shade&tm; kleding en accessoires ter bescherming tegen de zon.

De eigenaar van de ploeg, Bob Stapleton stak zijn enthousiasme evenmin onder stoelen of banken: Dit partnership biedt veel mogelijkheden: Columbia is marktleider met vernieuwende producten, een goed management en ambitieuze marketingdoelstellingen. Wij heten Columbia Sportswear voor de komende jaren welkom als één van onze belangrijkste partners.

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

nog geen reacties | 4559x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Marketing | Tour de France 2008 | Wielrennen algemeen (m.u.v. Tour de France)

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op dit artikel!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is drie plus negen ?