De felbegeerde armbandjes ...

De felbegeerde armbandjes ...

Zoals uitgelegd in mijn verslag van 1 dag in de reclamecaravaan van La Vache Qui Rit, heeft een genodigde van de Tour de France één of meerdere armbandjes die aangeven waar hij/zij allemaal toegang toe heeft.
De armbandjes zijn bedrukt met de datum, het logo van de Tour de France en het jaar zodat ze alleen op een bepaalde dag gebruikt kunnen worden. Als je ze aan doet moet je ze strak genoeg doen om ze niet over je pols en hand uit te doen en éénmaal aan gedaan krijg je ze alleen met de schaar (en dan nog!) nog maar los; dit natuurlijk om te voorkomen dat je je armbandje gedurende de dag aan iemand anders geeft.

Hier zie je het reclamecaravaan-armbandje van 20 juli links, dan het armbandje voor het Espace Tourmalet genodigdengedeelte bij de aankomst van 22 juli in het midden en ten slotte het Village Départ armbandje van 22 juli helemaal rechts.

Tour de France 2006 | dinsdag 15 augustus 2006 om 14u45 | 651 keer | Bekijk de Exif data van deze foto

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats als eerste uw reactie op deze foto!!

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst]
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is één keer acht ?