woensdag 08 april 2009 om 00u57

De sponsor van de gele trui van de Tour de France sinds 1981 die als één van de hoofdsponsors lid is van de Club du Tour de France, de Franse bank LCL, heeft deze week een nieuwe VISA creditcard geïntroduceerd onder de merken LCL en Tour de France.

In Frankrijk is het sinds 1 oktober 2007 mogelijk voor banken om samen met een ander merk een creditcard op de markt te brengen en na de Carte Collector Vélo, die van 2 mei tot en met 31 augustus 2007 te verkrijgen was ter gelegenheid van de Tour de France 2007, heeft LCL dus gekozen om haar allereerste creditcard met een ander merk te realiseren in samenwerking met A.S.O., de organisator van de Tour de France.

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De creditcard en bijbehorende voordelen

De Tour de France creditcard van LCL is beschikbaar tot en met 31 augustus 2009 en geeft recht op kortingen bij fietsgerelateerde bedrijven:
TDF - 120x60- De Boutique Officielle (online shop) van de Tour de France met 10% korting op aankopen vanaf 50€
- Rue du Vélo met 5% korting
- L'Equipe TV die 30 nummers van L'Equipe online aanbiedt voor de prijs van 20, 30% korting geeft op de fotocollectie van L'Equipe en 1 maand gratis toegang om L'Equipe TV Live te leren kennen
- Carrefour, de sponsor van de bolletjestrui van de Tour de France, die 5% korting geeft op cadeaubonnen
- Go Sport met 10% korting op cadeaubonnen

Keuze uit vier afbeeldingen

De klanten van LCL die voor deze VISA creditcard van de Tour de France kiezen hebben de keuze uit vier afbeeldingen: één met het Tour de France logo, één met een afbeelding van Frankrijk en een wielrenner, één met de stof van de gele trui en de laatste, waar mijn voorkeur naar uit gaat, met tandwielen waarvan één in het geel.
VISA creditcard LCL Tour de FranceVISA creditcard LCL Tour de France
VISA creditcard LCL Tour de FranceVISA creditcard LCL Tour de France

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De prijsvraag

LCL sponsor van de Tour de FranceOp de speciale website voor deze LCL Tour de France creditcard is alle informatie over de card te vinden, de voordelen die hierboven opgesomd zijn en de partners van deze card. Daarnaast Haribo sponsor van de Tour de Franceis er ook een prijsvraag te vinden met drie eenvoudige vragen waarmee je een Crossroad 5 fiets, een gele trui, het boek Tour de France - Le Ventoux - Sommet de la Folie, het spel Pro Cycling Manager, een cadeaubon van Go Sport van € 30, een regenjack of een snoepdoos van Haribo kunt winnen.

Het persbericht van LCL geeft aan dat er vier prijsvragen zullen zijn in samenwerking met Haribo en L'Equipe tussen april en juli 2009.

De reactie van Christian Prudhomme

Christian Prudhomme, directeur van de Tour de France en directeur wielrennen binnen A.S.O., zei in het persbericht over deze creditcard: Ik ben blij dat zo'n langlopend en goed werkend sponsorcontract als dat van de Tour de France met LCL vandaag nog zichtbaarder wordt middels het prijken van onze beide logo's op een creditcard.

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

4 reacties | 18255x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France 2009 | Tour de France | Marketing

Reacties

Er zijn 4 reacties!
  1. y a pas de danger que ma banque nous la propose la carte bancaire a l effigie du tour.Ils sponsorisent le vent des globes , mais pas le tdf, je vais changer de banque mdrr, je vais aussi demander si je peux avoir la photo de JAJA sur ma carte bancaire , mais je pense que la également je rêve...!! ca fait du bien de rêvasser de temps en temps.

    | nath51300 | woensdag 20 mei 2009 om 21u03

  2. Pour la photo de Jaja sur ta carte bancaire ... faut changer pour une banque néerlandaise (mais qui n'est pas présente en France) : elle propose à ses clients de mettre la photo de leur choix sur leur carte bancaire !!

    | Thomas Vergouwen | vrijdag 22 mei 2009 om 12u52

  3. bon alors je n ai plus qu a déménager mdrr
    bisous Thomas , en espérant que tu vas bien....!!!!Nath

    | nath51300 | vrijdag 22 mei 2009 om 13u51

  4. Les banques ne savent vraiment plus quoi inventer pour bouffer du pigeon matin midi et soir...

    | Euro | maandag 07 juni 2010 om 16u34

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is drie plus één ?