woensdag 02 maart 2016 om 23u12

De 22 ploegen die geselecteerd zijn voor deelname aan de Tour de France 2016 zijn vanochtend bekend gemaakt. Naast de 18 UCI WorldTeams zijn er 4 wildcards uitgedeeld ... aan dezelfde ploegen als vorig jaar!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De 18 UCI WorldTeams

Dankzij hun UCI WorldTeam status zijn 18 ploegen automatisch uitgenodigd voor deelname aan de Tour de France 2016 omdat dit een UCI WorldTour wedstrijd is (vanwege het feit dat A.S.O. het niet eens is met de door de UCI voorgestelde wijzigingen in de professionele wielersport en met name in de UCI WorldTour, heeft A.S.O. aangekondigd dat haar verschillende wedstrijden geregistreerd zullen worden als "hors classe" in 2017 en de deelnameregels zullen dan dus anders zijn).

Deze ploegen zijn de volgende: AG2R La Mondiale, Astana Pro Team, BMC Racing Team, Cannondale Pro Cycling Team, Dimension Data, Etixx-QuickStep, FDJ, IAM Cycling, Lampre-Merida, Lotto Soudal, Movistar Team, Orica GreenEDGE, Team Giant-Alpecin, Team Katusha, Team LottoNL-Jumbo, Team Sky, Tinkoff en Trek-Segafredo.

De 18 UCI WorldTeams 2016

De 4 wildcards: dezelfde 4 Continental Pro ploegen als vorig jaar

Vorig jaar waren er 17 UCI WorldTeams en 5 wildcards. De MTN-Qhubeka ploeg, die sindsdien Dimension Data is geworden, is inmiddels opgenomen in de lijst van UCI WorldTeams en is nu dus één van de automatisch uitgenodigde ploegen.

Daarnaast vinden we dezelfde 4 ploegen als vorig jaar: de 3 Franse ploegen Cofidis, solutions crédits, Direct Energie (die vorig jaar nog Europcar heette) en Fortuneo-Vital Concept (die vorig jaar Bretagne-Séché Environnement heette) en de Duitse ploeg Bora-Argon 18.

De 4 uitgenodigde ploegen

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

3 reacties | 4510x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2016

Reacties

Er zijn 3 reacties!
  1. bonne chance a toute l'équipe de France du tour de France 2016.amicalement:lb.

    | bauso | donderdag 03 maart 2016 om 11u20

  2. aller les gars plus que un mois et demie pour reprendres le tours de France 2016.en beautée et en plènne formes......pour quece soit l'uns d'entre vous qui faites partits de l'équipe de France de cyclismes masculins....que le méilleur d'entre vous gagnece fabulleux tours de France.2016....sarrians le:16.05.2016.a:14.h.06.05.tout mes vœux pour toute l'équipe de france2016.lb.

    | bauso | maandag 16 mei 2016 om 14u06

  3. Selling Aged 2010-2012 Twitter accounts

    General Information

    Email Address Verified
    All accounts come with full access to the original email that was used to create the account!
    8 years old
    Comes with little or no followers, following
    Comes with bio or profile picture

    Price
    $5 Only!

    Interested? - click buy now button.


    For Bulk 2012 Accounts only, Contact us @:
    Email:
    Email - congmmo@gmail . com

    https://sellaccs.net
    Discord : CongMMO#9766
    Skype & Telegram : congmmo
    ICQ : @652720497
    Thank you!

    | Twitter-gen | vrijdag 03 januari 2020 om 09u38

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is vier plus zes ?