zaterdag 26 juli 2014 om 00u25

De voorlaatste etappe van de Tour de France 2014, die vandaag, zaterdag 26 juli, plaatsvindt, is een individuele tijdrit tussen Bergerac en Périgueux.

Hieronder vindt u de lijst van deelnemende renners in deze race tegen de klok, met de starttijden van de verschillende renners (iedere 2 minuten voor de meesten en iedere 3 minuten voor de laatste 10 renners).
Aan het einde van dit artikel kunt u het parcours van deze tijdrit in detail bekijken, op Google Maps, maar ook met een virtuele vogelvlucht over het parcours in video!

LEES VERDER NA DEZE ADVERTENTIE


De startvolgorde en tijden

De renners gaan, zoals gebruikelijk, van start in omgekeerde volgorde van het algemeen klassement, vanaf 10u51, voor een race tegen de klok over 54 kilometer tussen Bergerac en Périgueux, op een enigszins heuvelachtige route.

De eerste Chinese renner in de geschiedenis van de Tour de France, Cheng JI (Team Giant-Shimano), gaat als eerste van start, terwijl Vincenzo Nibali - al bijna zeker van de eindoverwinning in deze Tour (zijn voorsprong op Thibaut Pinot (FDJ.fr) is 7'10") - om 16u27 van start gaat. Net daarvoor zullen we de strijd om het podium van deze 101ste editie van de Tour de France zien want Thibaut Pinot, Jean-Christophe Péraud (AG2R La Mondiale) en Alejandro Valverde (Movistar Team) staan slechts 15 seconden van elkaar gescheiden in het algemeen klassement!

Hieronder vindt u de start volgore en tijden van alle 164 renners in de race:

Het parcours van de tijdrit Bergerac > Périgueux van de Tour de France 2014

U heeft wellicht al het parcours van deze tijdrit op Google Maps bekeken aangezien dit al een paar weken geleden geplaatst is. Hieronder vindt u dit parcours in een virtuele vogelvlucht in video:

door Thomas Vergouwen
Vond u dit artikel interessant? Laat het uw vrienden op Facebook weten door op de buttons hieronder te klikken!

3 reacties | 8065x bekeken

dit artikel is geplaatst in: Tour de France | Tour de France 2014

Reacties

Er zijn 3 reacties!
  1. j'espère une première place pour les français ; je suis de tout coeur avec vous.aller les bleus.et vive l'équipe de france.de ciclisme mondial......... sarrians:le:26.07.2014.a:08h.46.23.

    | bauso.laurent. | zaterdag 26 juli 2014 om 08u47

  2. bonjour
    j'ai assisté au contre la montre, et j'ai trouvé la caravane trés jolie, par contre elle roulait trés vite, c'est le sentiment général des personnes présentes

    | patrick alban | dinsdag 29 juli 2014 om 18u49

  3. Oui Patrick Alban, j'étais a l'arrivée du CLM et la caravane est arrivée avec plus d'une heure de retard donc ils roulaient super vite et ne donnaient quasiment rien :)

    | Kevin15 | woensdag 20 augustus 2014 om 13u24

Plaats een reactie

Je naam
*
Je e-mail adres
*
[dit wordt uitsluitend gebruikt om mij de mogelijkheid te geven eventueel contact met je op te nemen en wordt niet bij je reactie geplaatst en om je op de hoogte te stellen van nieuwe reacties]
Blijf op de hoogte van nieuwe reacties
Vink dit hokje aan als je een e-mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe reacties worden achtergelaten (controleer goed je e-mail adres hierboven om er zeker van te zijn dat je deze e-mails ontvangt!)
Het adres van jouw website

Je bericht


Let op!! Om spam te bestrijden dient u voor het gebruik van deze functie nu het antwoord op de eenvoudige vraag hieronder te geven. Het antwoord dient gegeven te worden in de vorm van een cijfer tussen 2 en 100. Indien het antwoord onjuist is zal de overige invoer in dit formulier verder worden genegeerd.

Hoeveel is twee plus drie ?